Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Фаца....телото се обликува може полесно да се регулира со некој си режим :toe:

bubax_emir

чаирчанче
Член од
12 ноември 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
kao so gleam poveke glasovi ima za FACA

so ke im e Faca ko U faca Da gi rokaat cc so nema.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
за машките секогаш ќе е побитно телото,за женските побитна е фацата-гласав за фаца

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Вака сега јас најмногу гледам во карактер(ако е за подолга врска пошто за куро ти е убавината ако немаш пријателски односи со цурата)
Гледам во фаца ако ми се мува нешто набрзина....
Гледам во тело ако сакам долго да се мазам со цурата

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Вака сега јас најмногу гледам во карактер(ако е за подолга врска пошто за куро ти е убавината ако немаш пријателски односи со цурата)
Искрен пост , и реален :) Респект :)

Незнам што преферирам , ама најдобро е секако и 2 да ги има , што е нетолку ретко :) . Сепак се работи за вкус , некој сака анорексични , некој сака навистина полни (да неречам дебели), а во склоп на неговата замисла оди и фацата. Неможе некој да сака анорексични со полни образи:) ... :) Моментално тоа што го сакам е тотално тоа што го „имам“ :)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Ако ти е женско само за рокање оди убиј се.
едит: се кладам дека не ни имаш рокано...
Браво, секоја чест, добро ќе беше сите ко тебе да размислуваа ама јбг.

Што се однесува на темава, сакам човек со сопствен став и карактер, со убава фаца и тело ( е сеа не мора да биде баш топ тип, ама да задоволува одредени мои критериуми) .

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
ТЕЛО, па после со телото и фацата доиѓа у пакет:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фаца дефинитивно. Изразот на очите, насмевката. Шо ќе ми е телото?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Фаца! Со телото можеш да манипулираш, со рацете да гестикулираш спонтано или однапред пресметано, али погледот си немоќен да го подесиш.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Фаца - само насмевка ми треба.
Тело - хигиена пред се.

Тоа се лесно променливи работи. Затоа карактерот го важам најмногу.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
абе видејте ако има ептен јако тело а фаца не и га бива една крпа на фацата и работи:vozbud::vozbud:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе фаца пред се... џабе има тело ако ми се гади коа ќе ја погледнам... мора да има фаца онака да сакам да ја видам да помислам колку е убава секој пат коа ќе ми се насмее, погледне и то...

Дејане мене баш обратни ми е :) Тело да е у некој одредени граници а фаца мора да има... тело глеам ако е само за мување ко шо викаш набрзина... а фаца за у врска да можам да ја опулам убаво :) Се разбира тоа не значи дека само фаца треба да има. Е вака... значи за мување битно ми е да има тело и онака просечна фаца... а за врска Фаца, КАРАКТЕР, тело...
значи нели мора првин физички да те привлече за да те заинтересира, (кај мене работи харизматична цура со фаца гром! (гром за мене се разбира секој си има вкус)) па отакако ќе се заинтересираш и запознаеш ќе видиш каков карактер има, и ако ми е добра, ако ми е убаво со неа, ако се чуствувам исполнет ондак сакам да иам нешо поише со неа. А телото е нешо шо не треба (според некој не дефинирани граници зашо глупо ми е бар за женска да давам ПРЕЦИЗЕН прототип зашто сепак незнам каква ќе се најде да ми го плени срцето :pipi:) да е поише од некоја граница и помалце од некоја граница... и никад не сум откачил женска зашо немала цицки големи или немала гз голем... мада уше поубаво ако ги има ама и да ги нема, голема работа. Пред се е битна формата а не големината... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom