Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.762
Поени од реакции
21.469
Некоја подетална информација за 3Max Comfort + ?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Некоја подетална информација за 3Max Comfort + ?
Најверојатно се спојува со 3Max Comfort и се добива
Покрај големиот избор на канали за секој член од семејството, неограничениот интернет и бесплатните разговори, во 3 Max Comfort пакетот отсега е вклучен и мобилен интернет со сообраќај од 2 GB, бесплатен HBO пакет, како и неограничени бесплатни разговори од фиксната мрежа кон 50 држави.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
а цената на пакетот , интернетот има некаков лимит ?
Цената би била 2400ден. и целосно неограничен интернет.
*Значи сето ова уште не е официјално кажано од т-хоме али блиски извори го потврдија.

Член од
8 септември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
17
Па јас имам 2 ресивери, и снимам и се, и пак интернетот ми тера исто... Инаку можат да покачат брзини и на бакар, сигурно држи до кај 13-14 mbps..

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Па јас имам 2 ресивери, и снимам и се, и пак интернетот ми тера исто... Инаку можат да покачат брзини и на бакар, сигурно држи до кај 13-14 mbps..
да, ама имаш лимит на интернет конекцијата,23-25mbps - 10 (интернет) останатото ти е за тв,сакам да кажам дека интернет брзината ти е загарантирана ...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Јас користам 3Max Start што е 30 гб интернет за 1.799.Сеа ме интересира дали ќе има промени од 1ви Април за овој пакет и ако има како би требало да биде.
И плус имам едно прашање ако некој знае нека ми помогне :).Значи читам во предходниве страници се спомнуваа некои пакети по два ресивери што се,2риот гратис.Сеа ме интересира дали јас пример имам право на таква опција или е од друг пакет.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Јас користам 3Max Start што е 30 гб интернет за 1.799.Сеа ме интересира дали ќе има промени од 1ви Април за овој пакет и ако има како би требало да биде.
И плус имам едно прашање ако некој знае нека ми помогне :).Значи читам во предходниве страници се спомнуваа некои пакети по два ресивери што се,2риот гратис.Сеа ме интересира дали јас пример имам право на таква опција или е од друг пакет.
1 April pomina taka da nema nikakvi promeni

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
1-ви Април замина доаѓа 1-ви Мај за тогаш им се најавени промените а кои ќе видиме за 2 дена.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
aj neka dojde, go pominav limitot nisto nemozam da napravam, sporo ko zelka e, i vikam na taa od telekom i sto ke pravam ja so 30 giga koga eden HD film e 10 giga od 1080,i ja samo 3 filma ke simnam i posle?

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Само за 3Max пакетите ќе качат лимит, или и за Call & Surf ?

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Следејќи ја својата стратешка определба за развој на гигабитно општество и подигнување на степенот на употребата на интернетот во државата, Македонски Телеком ја намали цената и истовремено го зголеми интернет сообраќајот на Call & Surf пакетите. Па така, најдобриот и најбрзиот интернет од Македонски Телеком достапен е веќе по цена од 799 денари со вклучен ДДВ.

Вака пишува во известувањето, може они сметат дека веќе го качиле со тоа од лани :D

Kajgana Shop

На врв Bottom