Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.762
- Поени од реакции
- 21.469
Некоја подетална информација за 3Max Comfort + ?
Најверојатно се спојува со 3Max Comfort и се добиваНекоја подетална информација за 3Max Comfort + ?
Покрај големиот избор на канали за секој член од семејството, неограничениот интернет и бесплатните разговори, во 3 Max Comfort пакетот отсега е вклучен и мобилен интернет со сообраќај од 2 GB, бесплатен HBO пакет, како и неограничени бесплатни разговори од фиксната мрежа кон 50 држави.
а цената на пакетот , интернетот има некаков лимит ?Најверојатно се спојува со 3Max Comfort и се добива
Цената би била 2400ден. и целосно неограничен интернет.а цената на пакетот , интернетот има некаков лимит ?
да, ама имаш лимит на интернет конекцијата,23-25mbps - 10 (интернет) останатото ти е за тв,сакам да кажам дека интернет брзината ти е загарантирана ...Па јас имам 2 ресивери, и снимам и се, и пак интернетот ми тера исто... Инаку можат да покачат брзини и на бакар, сигурно држи до кај 13-14 mbps..
1 April pomina taka da nema nikakvi promeniЈас користам 3Max Start што е 30 гб интернет за 1.799.Сеа ме интересира дали ќе има промени од 1ви Април за овој пакет и ако има како би требало да биде.
И плус имам едно прашање ако некој знае нека ми помогне .Значи читам во предходниве страници се спомнуваа некои пакети по два ресивери што се,2риот гратис.Сеа ме интересира дали јас пример имам право на таква опција или е од друг пакет.
Моја грешка друже за 1ви Мај слушнав ќе има1 April pomina taka da nema nikakvi promeni
И за Call&Surf ќе качат ама никој не знае колку ќе качат.Само за 3Max пакетите ќе качат лимит, или и за Call & Surf ?
Pa ne zemaj HD i ke imash limit )))))))aj neka dojde, go pominav limitot nisto nemozam da napravam, sporo ko zelka e, i vikam na taa od telekom i sto ke pravam ja so 30 giga koga eden HD film e 10 giga od 1080,i ja samo 3 filma ke simnam i posle?