До напонот е, јави им се на ЕВН.imam adsl 10 internet i vo posledno vreme paga na sekoj 5 min. sto mozi da bidi? dali e do kompjuterot ili do internetot?
До напонот е, јави им се на ЕВН.imam adsl 10 internet i vo posledno vreme paga na sekoj 5 min. sto mozi da bidi? dali e do kompjuterot ili do internetot?
koj napon ziti se .Ti da ne rabotis vo T-HOME .Netot ne go biva zatoae taka . Kaj mene e ist problem kupiv i UPS i regulator za napon i pak isto gubre e netov a plakam 1800denari.До напонот е, јави им се на ЕВН.
Друже, олабави. Истиот проблем го имаше и он, до напонот беше.koj napon ziti se .Ti da ne rabotis vo T-HOME .Netot ne go biva zatoae taka . Kaj mene e ist problem kupiv i UPS i regulator za napon i pak isto gubre e netov a plakam 1800denari.
Да се јавиш во ЕВН, да го проверат напонот и да го средат (доколку тоа е причината за паѓањето на интернетот).i sto pravam sea?
Па немора да значи дека е до напонот, може сплитерот е заебан, може линијата не ти чини, инсталацијата во куќата ( под инсталација мислам на онаа за телефонот ) итнkoj napon ziti se .Ti da ne rabotis vo T-HOME .Netot ne go biva zatoae taka . Kaj mene e ist problem kupiv i UPS i regulator za napon i pak isto gubre e netov a plakam 1800denari.
T-HomeМе интересира дали може некој да ми даде информација кој оператор да го одберам за деловна телефонска линија, а подоцна и интернет. Се мислам помеѓу Т-Home и Неотел
NEOTEL ))))Ме интересира дали може некој да ми даде информација кој оператор да го одберам за деловна телефонска линија, а подоцна и интернет. Се мислам помеѓу Т-Home и Неотел
Ме интересира дали може некој да ми даде информација кој оператор да го одберам за деловна телефонска линија, а подоцна и интернет. Се мислам помеѓу Т-Home и Неотел
T-Home
NEOTEL ))))
Не го дупете чоекот бе, кажете му зашто Т-хоум и зашто Неотел
Добро, и јас се сложувам дека T-home се подобри, бидејќи јас имам T-home и немам никакви проблеми. Конекцијата ретко да падне, солидна брзина и тоUbavo mu kaza ace. I jas bi mu preporacal t-home. Trebe tocno da vidi sto nudi neotel ama ne e se do cenata da razbereme, posto i cosmofon moze da go odbere ama koga ke dojde red da prati faks ke trebe da gi leta gulabite.
Koga se raboti za izbor na fiksen operator i internet za delovni korisnici pa i domasni nema dilema toa e t-home.