Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Почнаа како Он.нет tech support да се однесуваат. Прашање е на време кога нема воопшто да ја кренат слушалката.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не ви е некако спор интернетот?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Кај мене добро беше прошливе денови, ама денеска катастрофа.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
поспор не може да биде
како на диал ап да сум пола саат кајгана да отвори
фак

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Беше спор, додуша и уште е. се јавив викам дека и вчера беше споротија,а он ми вика абе копаат гасовод или што-ти-ја-знам и пак го рокнале кабелот, ама сеа ќе го средиме побрзо пошто знаеме каде е цвикнат.

Ако и утре е тапа нетот ја идам у Куманово да им се најебам кеву на тие со копаат!

Човек кантер на раат неможе да игра!

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Абе ајде, се турија од мамење. Вчера цел ден тапа, во 1 после полноќ беше супер, фураше со 6мбита. Денеска сабајле пак истото од вчера. Сега малце е подобро ама пак не е максимум. Да не е некој Overload?

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Од вчера почна и кај мене проблеми да прави. Поебани им се надворешните линкови изгледа. Ај да се стрпиме... Ќе средат кај и да е.. :\

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Нешто да прашам за макс адсл некој шо користи од колку гига да си ставам интернет се мислам дали од 10 или 100 има некоја разлика во брзината или све е исто??

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Епа кај мене уште тиња е а еве 19:00 часот е сега. Вака тапа ретко било кај мене, дури ни www.speedtest.net не можам да отворам од што е споро :toe:

trickster

Remember the name …
Член од
19 август 2007
Мислења
452
Поени од реакции
14
Да ти е+ам нетот да ти е+ам мт нет е+ате шупаците еден асален нет да се немало не линкови се да ви рикне ко+илиња едни гадни мрш у пи+ку матер....
ооооффффффф ми олесна иначе вие добри сте и кај мене е нетот тиња не забележавте нели..:kesa::vozbud:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Нешто да прашам за макс адсл некој шо користи од колку гига да си ставам интернет се мислам дали од 10 или 100 има некоја разлика во брзината или све е исто??
Колку ти требаат - толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom