- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.096
- Поени од реакции
- 12.664
Кои ти црни компјутери дете, па виде дека вчерашниот коментар ти го избришаа бидејќи ни Семос ни ништо не те оправа, и понатаму леташ како мува без глава.Нови вести:
Дојде тој човекот кај нас во дуќан и очекуваше дека веке сме поврзани на оптика,но кога му кажавме тој се зачуди и рече:
Зарем не ви стигна некое писмо...
Ние одговоривме не
Потоа он одма се јави на шефот и збореше нешто,спомна некоја Ана,збореа и во еден момент го праша дали е пред компјутер.Шефот му кажа не а он му одговори дека во понеделник ке виделе.Потоа он ни кажа дека во Понеделник ке ни среди и си замина.Јас си реков дајбоже да ни среди и ова да биде крајот,а татко ми уверен кажа уживај ти јас знам дека ке среди...
Дајбоже да е така...
п.с некој нека сподели искуство на оптика од Телеком за брзина од 50/50.Еве јас одам во семос одамна и брзините одат до 800 мегабити во секунда дури и повеќе (сега зависи колку компјутери работат...)
Бројот на компјутери нема никаква поврзаност со Интернет брзината, може да ги има и 1000 компјутери па сепак брзината да остане непроменета, бидејќи Интернет брзината - меѓу останатите фактори - зависи и од оптовареноста на Интернетот, односно од тоа колку од тие компјутери поврзани во истата мрежа симнуваат (примаат) или качуваат (праќаат) податоци преку Интернет истовремено.
Дај престани да објавуваш за соседите и гледај си го твојот двор.
Последно уредено: