ИматДоста тапа нетот денес, кај некој друг вака?
Кашла и тоа ептенДоста тапа нетот денес, кај некој друг вака?
хаос е и кај мене.Веќе ми скурчи да им вртам![]()
Интернетов деновиве е хаос
Има ли некој друг проблем со интернетов или само јас сум
Грујо прави цензура во МакедонијаА што е со поентава што ги снемува каналиве има некој инфо околу тоа ?
Глупо е ова со каналиве, нешнал џеографик ја тргнале, а таа е убедливо една од најгледаните програми на тв, а сеа ја нема. Па боље тргни ги Сител, канал 5 и срањава наши одколку да ги тргаш странските канали. Бог знае што им е филмот.Грујо прави цензура во Македонија
По наредба на таа ретардираната агенција за медиуми незнам како и беше името,ги гасат сите програми што не се титлувани на Македонски или рамковен
усерот би требало да биде "admin" а пассот го имаш на задната страна од рутерот.Имав проблеми со интернет,телефонија и телевизија и ми го сменија рутерот сега е еден бел со пластика одозгоре и точкици на него. Велат нов бил.
Имам проблем со тоа што сакам да сменам име на вај фај и лозинката.. Нејќам името да ми биде WLAN рандом бројки и пассот рандом бројки и букви. Сакам да си го ставам по мој избор.
Пред тоа секад коа сакав да менувам пишев дефалт гејтвеј и ми се отвараше едно T-Home и си модифицирав таму сеа ми отвара овакво
http://prntscr.com/5jnxji
И коа куцам име на Вај Фај и пасс не ми дава вели грешка кај треба да видам што ми е усерот а каде пассот?
ФАЛА ВИ МНОГУ!