Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на некој друг сам му се исклучува рисиверот за ТВ? (оптика) Кога не работи ТВто после извесен период се гаси рисиверот (свети црвено).

Јас имав проблем со телевизијата,се јавив на 0800 и одма пронајдоја некое поместување во сетинзите.Чепкаа нешто,го рестартирав уредот и сега е све ОК

3999255007.png

Интернетов деновиве е хаос
Има ли некој друг проблем со интернетов или само јас сум

А што е со поентава што ги снемува каналиве има некој инфо околу тоа ?

А што е со поентава што ги снемува каналиве има некој инфо околу тоа ?
Грујо прави цензура во Македонија
По наредба на таа ретардираната агенција за медиуми незнам како и беше името,ги гасат сите програми што не се титлувани на Македонски или рамковен

Грујо прави цензура во Македонија
По наредба на таа ретардираната агенција за медиуми незнам како и беше името,ги гасат сите програми што не се титлувани на Македонски или рамковен

Глупо е ова со каналиве, нешнал џеографик ја тргнале, а таа е убедливо една од најгледаните програми на тв, а сеа ја нема. Па боље тргни ги Сител, канал 5 и срањава наши одколку да ги тргаш странските канали. Бог знае што им е филмот.

Имав проблеми со интернет,телефонија и телевизија и ми го сменија рутерот сега е еден бел со пластика одозгоре и точкици на него. Велат нов бил.
Имам проблем со тоа што сакам да сменам име на вај фај и лозинката.. Нејќам името да ми биде WLAN рандом бројки и пассот рандом бројки и букви. Сакам да си го ставам по мој избор.
Пред тоа секад коа сакав да менувам пишев дефалт гејтвеј и ми се отвараше едно T-Home и си модифицирав таму сеа ми отвара овакво
http://prntscr.com/5jnxji
И коа куцам име на Вај Фај и пасс не ми дава вели грешка кај треба да видам што ми е усерот а каде пассот?
ФАЛА ВИ МНОГУ!

Имав проблеми со интернет,телефонија и телевизија и ми го сменија рутерот сега е еден бел со пластика одозгоре и точкици на него. Велат нов бил.
Имам проблем со тоа што сакам да сменам име на вај фај и лозинката.. Нејќам името да ми биде WLAN рандом бројки и пассот рандом бројки и букви. Сакам да си го ставам по мој избор.
Пред тоа секад коа сакав да менувам пишев дефалт гејтвеј и ми се отвараше едно T-Home и си модифицирав таму сеа ми отвара овакво
http://prntscr.com/5jnxji
И коа куцам име на Вај Фај и пасс не ми дава вели грешка кај треба да видам што ми е усерот а каде пассот?
ФАЛА ВИ МНОГУ!
усерот би требало да биде "admin" а пассот го имаш на задната страна од рутерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom