Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали кај вас каналите арена спорт ви се закочени? Овде ли се поставуваат прашања околу мах тв или има друга тема?
Како мислиш закочени ? За да ги гледаш, прво мора да се најавиш со телеком профилот.

Член од
6 август 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Најново од фесјбук профилот на МаксТВ:
„Почитувани, го разбираме вашиот проблем и фрустрација, но би ве замолиле за вашето трпение. Ве уверуваме дека веднаш ќе го провериме проблемот кој настанува, зошто очигледно се работи за повеќе корисници. Веднаш штом имаме некакви информации ќе ве информираме тука. Ви благодариме на разбирањето.“

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.491

Што е со интернетов зошто олку спор? Не можам да надминам па да е вака имам неограничен.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Нема неограничен кај т-хоум. И разберете веќе еднаш, тука не се прашува зошто е интернетот спор, тоа се прашува на техничка поддршка.
Тука може само да си плачете за спор нет.

ај за арно за убаво нека е.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Почитувани, од денеска за корисниците на optic пакетите, се достапни каналите Eurosport HD (под реден број 707) и Eurosport 2 HD (под реден број 708). Уживајте во спортот на совршена HD-слика.

Да ја воведат и SK Prime и ќе биде топ :D

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Купив телефон и сакам да се поврзам со wi-fi на рутеров имам adsl интернет. И ја наоѓам мрежава од мојов рутер но ми бара Wpa/Wpa2 PSK пасворд ...Го внесов пасвордот шо ми е од задната страна на рутеров но не можам пак да се конектирам ..овие Wpa дане се некој други пасворд или ?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.491
Купив телефон и сакам да се поврзам со wi-fi на рутеров имам adsl интернет. И ја наоѓам мрежава од мојов рутер но ми бара Wpa/Wpa2 PSK пасворд ...Го внесов пасвордот шо ми е од задната страна на рутеров но не можам пак да се конектирам ..овие Wpa дане се некој други пасворд или ?

Ако е овој рутер со игла ќе држиш на тоа ресет што пишува едно пола минута. Послем оди на http://192.168.178.1/ и ќе можеш да влезеш без лозинка

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
треба да влезеш во рутерот преку тоа ип од членот погоре и нема потреба да го ресетираш. Се логираш со пасс admin и ќе го најдеш пасвордот од вифито:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Значи вака,нон стоп ми светат првото и третото на рутерот,и двапати доаѓаа од пошта и она ова,демек го направиле,ќе дојде интернет,трае 2 часа и пак истото почнува,да не знае некој што му е проблемот.Нешто ми пишува грешка во DSL :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.219
Поени од реакции
8.328

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ова нема врска, се знае Торент колку сидери имаш толку донлоад, а кај серверите што се нормално дека ке крене фул брзина.
Алооооооооооооооо почнувам да се сомневам дека тролате. Се праите паметни или што е работава? Дај скролај наназад 5-6 страни и читај, жити се, за наше и твое добро.

Иначе, ги склештија од сите страни, нема кај да бегаат :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Јас деновиве немам ама баш никакви проблеми, не симнувам често на торенти, ама беше ептен солидно.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.219
Поени од реакции
8.328
Алооооооооооооооо почнувам да се сомневам дека тролате. Се праите паметни или што е работава? Дај скролај наназад 5-6 страни и читај, жити се, за наше и твое добро.

Иначе, ги склештија од сите страни, нема кај да бегаат :)

што ало еве кај мене нема проблем баш сеа пробав лета фул брзината.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ова нема врска, се знае Торент колку сидери имаш толку донлоад, а кај серверите што се нормално дека ке крене фул брзина.
Па ај види колку сидери има торентот на сликата, не збори на памет, очигледно дека не си ни го отворил линкот а не да го прочиташ...

Kajgana Shop

На врв Bottom