Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Г

Гоццццце

Гостин
Ги знае некој новите пакети(што ке бидат по ребрендирањето)? Да знам дали да спремам пари за модем и рата за лаптоп или да пцујам хехе.
Од пријател од Македонски Телекомуникации разбрав дека со влегувањето на Т-Хоум ке се зголеми брзината, ке се нудат трипл пакети, односно ТВ, Телефон и Интернет. Најефтиниот т.е најмизерниот пакет ке биде 7 Гига, и ке има неограничени пакети без намалување на брзината. Сега да не очекуваме уште првиот ден, ама во јуни најверојатно ке имало новини.
Моментално се “работело“ на подобрување на мрежата, па затоа имало пречки.
Од прва рака. :)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Само што сакав да прашам знае ли некој зашто е толку тапа нетов последниве неколку денови... :)
Ај, се надевам дека ќе сработат нешто овој пат (ако не се лажам пред неколку месеци го слушнав истово објаснување).

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Од пријател од Македонски Телекомуникации разбрав дека со влегувањето на Т-Хоум ке се зголеми брзината, ке се нудат трипл пакети, односно ТВ, Телефон и Интернет. Најефтиниот т.е најмизерниот пакет ке биде 7 Гига, и ке има неограничени пакети без намалување на брзината. Сега да не очекуваме уште првиот ден, ама во јуни најверојатно ке имало новини.
Од прва рака. :)
Абе искрено пак не верувам. Тие Трипл пакети ги најавуваа уште во септемби и телекомнукации и кабелските оператори

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И јас го имам истиот проблем и ужасно ме нервира. Последниве недели катастрофа е нетов, брзината мизерна.
Ај веќе до кога ќе чекаме?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Да се надеваме дека од први се ќе се среди :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Почнав да губам надеж ја... Барем 5 минути да е како што треба!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
И кај мене е се` во ред.
*чука на дрво*
Да не ги урочам... :)

Член од
13 март 2006
Мислења
103
Поени од реакции
4
У ново лисиче сум,од кога стаив пред 2 и пол месеци нема мука,освен кога имаа и сите други проблеми.брзина си фуче стално добро

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Значи веќе подолго време не можам обично клипче од ЈуТјуб да одгледам.
Очигледно проблемот само јас го имам... Кај вас некогаш е така, ама гледам стално ви е ОК.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да не си поминал лимит ти? Или некое вирусче си закачил

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ни едното ни другото. :( Ама ќе чекам да се подобри работава... Ќе дочекам ваљда. :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
значи до сеа беше 8 пати подобар и сеа тие 3 пати 8*3=24 пати.
Брее шо интернет

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Јас го надминав лимитот, а брзината не опадна, шознам зашто али ми одговара:icon_razz

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не паѓа одма штом го надминеш, јас така имам искористувано по 3 гига, само не гаси конекција и компјутер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom