Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Јас иам поминато лимит и сум на 64 кбпс, и неам проблеми.:)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ок се среди сега.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Кај мене е ужасен нетов како и последниве 1-2 месеци. Несвојствено е за мене да не се бунам, ама сепак стрпливо го чекам да дојде ребрендирањето да видам што ќе донесе.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
i jas denes primetiv deka nesto ne e vo red surfam so maki a nekoi strani koi sum gi otvaral do vcera denes nesaka da gi otvori.najverojatno ima nekoj problem

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Чудно. Некој имаат проблеми, а некој не. За среќата јас сум од тие кој немаат проблеми. Не сум имал проблеми со месеци, а нон стоп си слимнувам и нема гајле.

P

Princ

Гостин
И кај вас тапа интернетов (не отвара некои странски сајтови, гугл на пример) или само кај мене?

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
не бе ок е кај мене

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
И кај вас тапа интернетов (не отвара некои странски сајтови, гугл на пример) или само кај мене?
Same here.

Edit: Проблемот се реши, изгледа.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Пак ќе се повторам. Последниве 1-2 месеци УЖАС ми е интернетов само за сурфање. Кога симињам од рапидшеар ми симиеа со по 200-210 како што ми симиња константо. Ама страни кога отварам ми отвара како да имам некоја побрза верзија од Дајл-Ап:)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ги знае некој новите пакети(што ке бидат по ребрендирањето)? Да знам дали да спремам пари за модем и рата за лаптоп или да пцујам хехе.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Мене од мт.нет ми кажаа дека ќе имало дуплирање на брзините. Само тоа го знам, но сеуште не е сигурно. :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Тоа ти го рекоа уште пред месец дена, Darkness.
Некоја посвежа информација ни треба. (=

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Епа посвежа... Прашав повторно и тоа ми го кажаа. Ми рекоа дека овој пат ќе биде бајѓи посигоруно поради ребрендирањето. Ќе имало дуплирање на брзините. Тоа е тоа. :)

P

Princ

Гостин
Батали даркнес, се изначитавме од тебе. Вака кога ми кажуваш, ми се причинува ко за оннет да збориме :pos:
Сепак не барам и не чекам информација од никој за тоа што ќе се случува. Очекувам да се случи нешто, ама ќе си почекам фино-лепо и ќе видам. Од дуплирање на брзините на форум ми се врти во глава веќе...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Мене од мт.нет ми кажаа дека ќе имало дуплирање на брзините. Само тоа го знам, но сеуште не е сигурно. :)
И ти и уште еден не ми текнува кој беше само најавувавте покачување на брзините секој месец, и ништо не се деси. Тешко и по ребрендирањево да се случи нешто... Кога имаше стварно промени во цените, брзините и трансферот, цел месец однапред имаше билборди и реклами низ целиов град. Ребрендирањето е за 3 дена а нема ни трага ни глас од некакво подобрување. Во сите соопштенија колку што можев да прочитам, бесплатното зборење после 7 часот го заприметив.

Kajgana Shop

На врв Bottom