treba da cekas, ima mnogu guzva sega site sakaat da gi zemat novite paketi171 oд фиксен телефон требит да вртам?
Пробвев никој не се јавува..
еве 10м чекам веќеtreba da cekas, ima mnogu guzva sega site sakaat da gi zemat novite paketi
Значи ја ни да не пробуем да вртим аеве 10м чекам веќе
500 денари попуст даваат мислам.Слушнав нешто дека имале попуст за лица со инвалидитет ,дали знае некој повеќе за ова?
500 денари попуст даваат мислам.
Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.
Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.Добро што к*р, од први мај до сега имам потрошено 26 гига !!! Не е можно, немам ниту еден филм, ниту игра, ништо симнато, вчера не ни го чепнав компјутеров и еве денес проверувам 26 гига ?!?!! Нека идат у курац пак како минатиот месец ке отиде лимитот на пола месец и што??!!? Можам некако да дознаам кај идат гигата, да им се јавам нешто?
може малце подетално да ми објасниш како пошто знам другар ми го користи овој вајрлесс али само за телефон..Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.
Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.500 денари попуст даваат мислам.
Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.
Исто упатството за корисници го има во пакетот со рутерот.Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.