Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
171 oд фиксен телефон требит да вртам?
Пробвев никој не се јавува..

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Слушнав нешто дека имале попуст за лица со инвалидитет ,дали знае некој повеќе за ова?

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Слушнав нешто дека имале попуст за лица со инвалидитет ,дали знае некој повеќе за ова?
500 денари попуст даваат мислам.
Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.

Bla4KRa1n

АДМИН
Член од
19 ноември 2011
Мислења
61
Поени од реакции
10
Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.
Јас неможам да разберам што е тешко да поврзеш 3-4 кабли па си одбрал они да ти ги местат и да ти земат 1499 ден. за таа глупост. :facepalm:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Добро што к*р, од први мај до сега имам потрошено 26 гига !!! Не е можно, немам ниту еден филм, ниту игра, ништо симнато, вчера не ни го чепнав компјутеров и еве денес проверувам 26 гига ?!?!! Нека идат у курац пак како минатиот месец ке отиде лимитот на пола месец и што??!!? Можам некако да дознаам кај идат гигата, да им се јавам нешто?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Добро што к*р, од први мај до сега имам потрошено 26 гига !!! Не е можно, немам ниту еден филм, ниту игра, ништо симнато, вчера не ни го чепнав компјутеров и еве денес проверувам 26 гига ?!?!! Нека идат у курац пак како минатиот месец ке отиде лимитот на пола месец и што??!!? Можам некако да дознаам кај идат гигата, да им се јавам нешто?
Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.
може малце подетално да ми објасниш како пошто знам другар ми го користи овој вајрлесс али само за телефон..

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.
Исто упатството за корисници го има во пакетот со рутерот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Вака сеа еден проблем, имам оптички нет преку кабел до пц-во, и бежичен нет за на лаптопот.. Отидов да го сменам пасвордот на оптиков на maxtv страната и сега неможе да ме конектира на вајрлесот.. зашто?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.349
Поени од реакции
5.472
Имам 3мах Старт и уште не ми завршил договрот, па дали ќе платам по старата цена или по новата од 1499ден и ќе имам неограничен интернет.

Kajgana Shop

На врв Bottom