Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
Е за тој пакет не знам пријател, јави се на 0800 12345 и прашај.call and surf start користам, а за него ништо немат објавено.
Е за тој пакет не знам пријател, јави се на 0800 12345 и прашај.call and surf start користам, а за него ништо немат објавено.
ti izgleda ne svakas sto se pisuva,ako nemas pari ke odis na basic so 799 den za 30 giga 6mb, ako sakas da ostanes na tie 1200 denari ko sto si gi plakal dosega, ke imas 8mb i 300 giga od koga ke go nadmines 300 giga ke ti padne brzinata na 768/768Значи Call & Surf Basic ќе биде 6 Mbps со 30 GB ако се обнови договорот ?
C&S Start kje bide 300 giga so 8mb, ama kje moras dogovor na 2 godini da potpises, mislam deka nema avtomatski da se smenicall and surf start користам, а за него ништо немат објавено.
da, treba na novo dogovorC&S Start kje bide 300 giga so 8mb, ama kje moras dogovor na 2 godini da potpises, mislam deka nema avtomatski da se smeni
Сфатив само така пишав бидејќи моментално користам Call & Surf Basicti izgleda ne svakas sto se pisuva,ako nemas pari ke odis na basic so 799 den za 30 giga 6mb, ako sakas da ostanes na tie 1200 denari ko sto si gi plakal dosega, ke imas 8mb i 300 giga od koga ke go nadmines 300 giga ke ti padne brzinata na 768/768
Исто и мене.Првпат вака.internetov e uste baven. Vaka nikogas ne mi se ima sluceno na pocetok na mesec.
Ima nekoj vakov problem imano?
Па незнаеш денес е 1-ви Мај не му се работи на серверот за да не ресетира, за брзината сеуште сме на 256/256 лимитирани сега шегата настрана, се случувало вака како што знам на повеќемина во теков на денот ќе се среди тоа.internetov e uste baven. Vaka nikogas ne mi se ima sluceno na pocetok na mesec.
Ima nekoj vakov problem imano?
Вртиш во среда на 171 потоа 1 за македонски потоа 0 за оператор и им кажуваш на кој пакет мигрираш и толку ... Полесно здравје.Стрпете се саат-два, ќе дојде
Е сеа да прашам нешто. Дали, откога ќе се потпише новиот договор, месецов ќе ми пуштат 300GB или од јуни ?
stvarno dojdeДојде бе