- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.189
- Поени од реакции
- 8.267
Djabe brzini ako nema flat samo pobrzo ke gi potrosime 100gb onie sto simnuvaat na veliko.Ke ima novi brzini i ke bide dosta postabilen internetot
Djabe brzini ako nema flat samo pobrzo ke gi potrosime 100gb onie sto simnuvaat na veliko.Ke ima novi brzini i ke bide dosta postabilen internetot
neznam! 100 gb zar ne vi stigaat bre ?Djabe brzini ako nema flat samo pobrzo ke gi potrosime 100gb onie sto simnuvaat na veliko.
mene neneznam! 100 gb zar ne vi stigaat bre ?
Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?Сегашната инфраструктура на мт поддржува до 24 Mbit/s.
ADSL2+ e do 24Mbit/s. Tocno, opremata e ista, samo razlicen e modemot koj sto treba da go poddrzuva ADSL2+ standardot.Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?
за побрзо да се трошат,енивеј би сакал понудата да биде вака:Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.
Точно, поддржуваат АДСЛ2+ ама само ако се флешнат со понов firmware.Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.
Последен пат кога погледнав во модемот, мислам дека го имав најновиот фирмвер, иако немав ништо направено. Сеедно е, важно да има промени на подобро од февруари.Точно, поддржуваат АДСЛ2+ ама само ако се флешнат со понов firmware.
За DSL-360T последниот мислам дека беше од февруари 2006. Може да се најде на ftp.dlink.de или на ftp.dlink.hu
Јебига... добиваш онолку колку што плаќаш. Фер, не-фер, тоа е тоа.ама филтриве малце не им чинат а?
Грешно си ме разбрал,сакав да кажам дека не функционираатЈебига... добиваш онолку колку што плаќаш. Фер, не-фер, тоа е тоа.