Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
А т-хоме може да ми го испушат курот ?
Ми гасат спорт клуб да сум плател 100 денари месечно за да ми уклучат, ви ебам лоповите. Многу ме напиздија, само замачкуваат очи со нетов.

C

Crazy Diamond

Гостин
Само кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Само кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?
немој да читаш наназад неколку страни

патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
немој да читаш наназад неколку страни

патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?
упс.. и кај мене е црна позадината... до нив ќе да е проблемот

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Зошто интернетот ми донлоадира со 160 кб/с а нов месец... немам ни 1 гб симнато.?

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Зошто интернетот ми донлоадира со 160 кб/с а нов месец... немам ни 1 гб симнато.?
И кај мене е катастрофа брзината од 1ви овој месец. Не знам до што ќе да е.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?
За да видиш која брзина ја добиваш од Телеком, кажи ми го рутерот што го користиш.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Сега го наместив рутерот од Телеком интернетот тотално се смени си донлоадира нормално сега... ваљда до тоа е било... одма сум требал тој рутер да го наместам.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Катастрофа е нетов од први па навака :( На секои 10тина мин паѓа по еднаш. Им се јавив не бил проблемот до нив ај рестартираа и сега не паѓа на 10мин... на 15мин паѓа :(

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Дали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави :)

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Дали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави :)
Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам :)
Со хром, со мозила, па дури и со ИЕ исто е прво споро иде, па ме дисконектира и едно 20 минути немам интернет. Истото се случува кога имам повеќе од два торенти пуштено.

Kajgana Shop

На врв Bottom