- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
зголемен даунлоад за исти пари, е то ќе е мераци, за брзината и оваја е ОК, бар за мене
Никој не знае за да ти каже.Тафталиџе има?
Мераци за сите , ова е оптика а не обичен телефонски кабел darkness, така да ако има можност да се постави и кај тебе и ти ќе имаш вакви брзини. Ова нема врска со нормалниот телефонски кабел тој иде максимум до 24мегабити. Оптика иде над тоа со + дека е симетрична = исто download колку upload. Да се надаме дека нема да бидат скапи.Мераци можеби за тебе, но не и за сите. Кај повеќето корисници мислам дека не поддржува линијата повеќе од 15-18 мега бита. =)
Кажаа дека 1 Декември ке почнеле со давање на овие пакети.А знае некој за колку време ќе биде ова ?
мене ми истекува договорот за 6 дена... па да знам колку време ќе останам без интернет
Ако ти истекува, не го откажувај, почекај да се појават новите пакети ... МТ по автоматизам ќе ти праќаат сметки како да трае договорот, а ти ќе можеш да го промениш пакетот или провајдерот кога сакаш затоа што сите обврски по договорот дефакто си ги исполнил и истиот повеќе не е важечки.А знае некој за колку време ќе биде ова ?
мене ми истекува договорот за 6 дена... па да знам колку време ќе останам без интернет
има, бар околу млеченТафталиџе има?