Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А знае некој дали ова зголемувањето на брзини ќе биде само кај комфорт/комфорт+ или и кај останатите адсл пакети ? Дека прашав неколкумина другари, брзината им е иста (4мб)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
А знае некој дали ова зголемувањето на брзини ќе биде само кај комфорт/комфорт+ или и кај останатите адсл пакети ? Дека прашав неколкумина другари, брзината им е иста (4мб)
jas sum na 100gb paketot i brzinata mi e 8mb

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
Sega bese ekipa od T-home kaj mene mi smenija modem pa da vidam dali ke bide podobro nesto.Sto se odnesuva za brzinite mi kazaa deka veke pocnale da krevaat brzini na 8mb i na 10mb .

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Почнале, но за кој пакети?
Само за 3 макс и Call & Surf?
Дали ќе им накачуваат и на корисниците ко мене MaxADSL?

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Почнале, но за кој пакети?
Само за 3 макс и Call & Surf?
Дали ќе им накачуваат и на корисниците ко мене MaxADSL?
Јас имам АДСЛ 10 , и веќе цела недела имам зголемена брзина , околу 6 мб/с и аплоад околу 600-700 кб/с:vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Pocnale da krevaat brzini ama kaj 3max comfort 8 odnosno 6.5 bez vklucen resiver, so vklucen resiver 4.

Toa li e krevanje brzini?

Член од
21 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
se e politika na T-H, podobrena brzina i kvalitet (konstantnost) kaj Komfort + i Max TV, a za drugite... (ADSL) sto ke ostane. probamo/provereno za Dream box so ADSL nekolku pati na den pagja ili se utupuva konekcijata kaj K+ ne se desavo toa..., e j..i ga :toe:.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
A be lugje znaci oficijalno nisto ne e objaveno deka se zgolemeni brzinite, neznam so sme zapnale malku e pa malku e.

Koga ke kazat oficijalno togas ke se bunime, sea moze samo testiraat nesto lugjeto.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
ебеш брзина коа си ограничен само побрзо ке си ги потросам..

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
ебеш брзина коа си ограничен само побрзо ке си ги потросам..
Јас не сум ограничен.:) Секои 10 дена пред да заврши месецот го стигам лимитот и после пак си иам иста брзина до крајот на месецот.:toe:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
јас лимитот го поминав а гледам пак лета интернетов,затоа си реков да проверам што е ова;) јебига задоволен сум :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom