Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Де ѕирни некоја страна поназад, барај во моите мислења едно програме smbd, тоа најверодостојно ќе ти покаже колкав е download/upload
Да програмчево е многу корисно,коа го стави уште тогаш го земав, и се точно си покажува, (исто така покажува коа да земеш да го акнеш модемот од зид) ----хехехе, мала шала али така е,,,

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Имал некој друг проблем со сообраќајот на T-Home, мене ми е заглавен на 6071,39 МБ, и сеа не знам дали да слегнувам да не ми ги стави после. Да не имал некој ваков проблем?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Имал некој друг проблем со сообраќајот на T-Home, мене ми е заглавен на 6071,39 МБ, и сеа не знам дали да слегнувам да не ми ги стави после. Да не имал некој ваков проблем?
Имав сличен "проблем" при крајот на Октомври... Затоа и потрошив 107 илјади мегабајти, т.е. 3 илјади повеќе од лимитот, што е тешко да се направи ако го поминеш лимитот на ден пред крајот на месецот. За еден ден 3000 илјади мегабајти со 64kbps не можеш да симнеш.
Anyway, не се зезај, па да се зезнеш.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Без поминат лимит, брзината последните два дена ми е оваа

Ќе пријавеле кај колегите :tapp:
Истиов проблем го имав и јас, и ако ѕирниш некоја страна поназад ке видиш и мој постој кај шо ги пцујам, и никој да не те лажит дека не ти бил веродостоен сајтот или програмата за мерење на брзината, тоа мојт да кажвит грешно(лажит) за 100-200-300 килобајти ама за 1-2-3 мегабајти не мојт да заебават.

И нон стоп јавувај им се и гњавиги до нив е проблемот, од таму треба да ти го ресетираат модемот и да ти го подесат ко шо требит јас искршив телефон дур го напрајв.

Ај среќно:helou:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Не симнувај ќе ти ги додаде обавезно.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
дечки веќе не може да се провери колку имам потрошено од нетов на странава на т-хом или само кај мене не работи таа опција?

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Истиов проблем го имав и јас, и ако ѕирниш некоја страна поназад ке видиш и мој постој кај шо ги пцујам, и никој да не те лажит дека не ти бил веродостоен сајтот или програмата за мерење на брзината, тоа мојт да кажвит грешно(лажит) за 100-200-300 килобајти ама за 1-2-3 мегабајти не мојт да заебават.

И нон стоп јавувај им се и гњавиги до нив е проблемот, од таму треба да ти го ресетираат модемот и да ти го подесат ко шо требит јас искршив телефон дур го напрајв.

Ај среќно:helou:
Не бе , мене ме убедуваа по телефон дека имам приклучено телефонски апарат пред сплитерот. Му кажувам немам бе, и пак ми вика ај провери да не имаш :pos2:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Не бе , мене ме убедуваа по телефон дека имам приклучено телефонски апарат пред сплитерот. Му кажувам немам бе, и пак ми вика ај провери да не имаш :pos2:
Имам воки-токи поврзано,речи му....:pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
дечки веќе не може да се провери колку имам потрошено од нетов на странава на т-хом или само кај мене не работи таа опција?
И кај мене не работи, последно ми покажува од 20.11

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Заради тоа што им е заебано тоа за мерење, исходот од минатиов месец :)
Сообраќај (upload + download):
43774.05 MB
Со пакет од 25 :)

miro1983

Патриот
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
e luge kaj da go najdam ova programcevo za proveruvanje na brzinata

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Него задниве 2 дена да не има некој друг исти проблем со мојот. Проблемот е следен све ок си работи но како нетот да се кочи на random време, некад 4мин некад 5мин некад 10мин некад на 1саат итн. Све ок си е има IP, само што се кочи нетот како да паѓа но не покажува дека е паднат на SB50B ми личи како од кај нив да го кочат една минута и после пак го пуштаат да работи, некој друг со ваков проблем или само јас сум ?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Него задниве 2 дена да не има некој друг исти проблем со мојот. Проблемот е следен све ок си работи но како нетот да се кочи на random време, некад 4мин некад 5мин некад 10мин некад на 1саат итн. Све ок си е има IP, само што се кочи нетот како да паѓа но не покажува дека е паднат на SB50B ми личи како од кај нив да го кочат една минута и после пак го пуштаат да работи, некој друг со ваков проблем или само јас сум ?
Истото им кажав рекоа имале проблем кај нив ке го сределе прашав кога рече неможеле точно време да кажат :toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Добро е барем не сум само јас, + смешни се сега дури оффлине се и на web Подршка :P. Ајде да чекаме да видиме кога ќе се среди ако не го средат набрзо не им плаќам :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom