Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Де ѕирни некоја страна поназад, барај во моите мислења едно програме smbd, тоа најверодостојно ќе ти покаже колкав е download/upload

Да програмчево е многу корисно,коа го стави уште тогаш го земав, и се точно си покажува, (исто така покажува коа да земеш да го акнеш модемот од зид) ----хехехе, мала шала али така е,,,

Имал некој друг проблем со сообраќајот на T-Home, мене ми е заглавен на 6071,39 МБ, и сеа не знам дали да слегнувам да не ми ги стави после. Да не имал некој ваков проблем?

Имал некој друг проблем со сообраќајот на T-Home, мене ми е заглавен на 6071,39 МБ, и сеа не знам дали да слегнувам да не ми ги стави после. Да не имал некој ваков проблем?
Имав сличен "проблем" при крајот на Октомври... Затоа и потрошив 107 илјади мегабајти, т.е. 3 илјади повеќе од лимитот, што е тешко да се направи ако го поминеш лимитот на ден пред крајот на месецот. За еден ден 3000 илјади мегабајти со 64kbps не можеш да симнеш.
Anyway, не се зезај, па да се зезнеш.

Без поминат лимит, брзината последните два дена ми е оваа
359692700.png

Ќе пријавеле кај колегите :tapp:
Истиов проблем го имав и јас, и ако ѕирниш некоја страна поназад ке видиш и мој постој кај шо ги пцујам, и никој да не те лажит дека не ти бил веродостоен сајтот или програмата за мерење на брзината, тоа мојт да кажвит грешно(лажит) за 100-200-300 килобајти ама за 1-2-3 мегабајти не мојт да заебават.

И нон стоп јавувај им се и гњавиги до нив е проблемот, од таму треба да ти го ресетираат модемот и да ти го подесат ко шо требит јас искршив телефон дур го напрајв.

Ај среќно:helou:

Не симнувај ќе ти ги додаде обавезно.

дечки веќе не може да се провери колку имам потрошено од нетов на странава на т-хом или само кај мене не работи таа опција?

Истиов проблем го имав и јас, и ако ѕирниш некоја страна поназад ке видиш и мој постој кај шо ги пцујам, и никој да не те лажит дека не ти бил веродостоен сајтот или програмата за мерење на брзината, тоа мојт да кажвит грешно(лажит) за 100-200-300 килобајти ама за 1-2-3 мегабајти не мојт да заебават.

И нон стоп јавувај им се и гњавиги до нив е проблемот, од таму треба да ти го ресетираат модемот и да ти го подесат ко шо требит јас искршив телефон дур го напрајв.

Ај среќно:helou:
Не бе , мене ме убедуваа по телефон дека имам приклучено телефонски апарат пред сплитерот. Му кажувам немам бе, и пак ми вика ај провери да не имаш :pos2:

Не бе , мене ме убедуваа по телефон дека имам приклучено телефонски апарат пред сплитерот. Му кажувам немам бе, и пак ми вика ај провери да не имаш :pos2:
Имам воки-токи поврзано,речи му....:pos2::pos2:

дечки веќе не може да се провери колку имам потрошено од нетов на странава на т-хом или само кај мене не работи таа опција?

И кај мене не работи, последно ми покажува од 20.11

Заради тоа што им е заебано тоа за мерење, исходот од минатиов месец :)
Сообраќај (upload + download):
43774.05 MB
Со пакет од 25 :)

Него задниве 2 дена да не има некој друг исти проблем со мојот. Проблемот е следен све ок си работи но како нетот да се кочи на random време, некад 4мин некад 5мин некад 10мин некад на 1саат итн. Све ок си е има IP, само што се кочи нетот како да паѓа но не покажува дека е паднат на SB50B ми личи како од кај нив да го кочат една минута и после пак го пуштаат да работи, некој друг со ваков проблем или само јас сум ?

Него задниве 2 дена да не има некој друг исти проблем со мојот. Проблемот е следен све ок си работи но како нетот да се кочи на random време, некад 4мин некад 5мин некад 10мин некад на 1саат итн. Све ок си е има IP, само што се кочи нетот како да паѓа но не покажува дека е паднат на SB50B ми личи како од кај нив да го кочат една минута и после пак го пуштаат да работи, некој друг со ваков проблем или само јас сум ?
Истото им кажав рекоа имале проблем кај нив ке го сределе прашав кога рече неможеле точно време да кажат :toe:

Добро е барем не сум само јас, + смешни се сега дури оффлине се и на web Подршка :P. Ајде да чекаме да видиме кога ќе се среди ако не го средат набрзо не им плаќам :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom