Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Што е работава на Лондон ми ваѓа 6мб а на Белград 1мб :tapp: пингот в таван 200 и кусур

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Добро луѓе зошто не поднесете приговор на 177 ?
Друже не е до нив работата,до компјутеро мој е,пробав со 2 други компјутери и таман си е брзината.....само не знам во мојов цом што е работава:toe:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Друже не е до нив работата,до компјутеро мој е,пробав со 2 други компјутери и таман си е брзината.....само не знам во мојов цом што е работава:toe:
Па ако е така работата ке го форматирам уште утре да видам дали ке се решит проблемот.

Ти проба со форматирање???

trickster

Remember the name …
Член од
19 август 2007
Мислења
452
Поени од реакции
14
Не бе ова само кај нас го има ем ке си плакаме ем ке не дупи кој како стигне за наши пари....:pov:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Пошо последно ко се јавив ми рекоја дека ке го пријавеле проблемот, изглеа го пријавија и сабајлево ми се јавија од t-home и фино лепо ми рекоја не меродавни биле веб страниците кај шо го мерам интернетот, јас му викам ам ај не се меродавни тие веб страници ами ко ке спуштам се глеат со колку спуштам, тој упорен не не се меродавни, и му викам убо ко така фала на помошта. И вечер ко ке дојдам од школо ке му мавнам формат па да видам дал ке се средит нешо, а ако не се средит ич матер не им ебам го менвам нетов.

H

HITCH

Гостин
Пошо последно ко се јавив ми рекоја дека ке го пријавеле проблемот, изглеа го пријавија и сабајлево ми се јавија од t-home и фино лепо ми рекоја не меродавни биле веб страниците кај шо го мерам интернетот, јас му викам ам ај не се меродавни тие веб страници ами ко ке спуштам се глеат со колку спуштам, тој упорен не не се меродавни, и му викам убо ко така фала на помошта. И вечер ко ке дојдам од школо ке му мавнам формат па да видам дал ке се средит нешо, а ако не се средит ич матер не им ебам го менвам нетов.
А на кои да проверуваме? Абе јас само им се јавувам катастрофа ми е спор интернетов порано повеќе симнував побрз беше сега ништо не симнувам по спор е

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Не мора да значи ако е до компјутерот и ајде формат одма
Има врска и до перформансите,еве кај мене шо е на 3.0 Ghz(еднојадрен) и кај еден мој другар 2.4(quad) има доста разлика,пример тој од рапидшер симнува со околу 750-800кб/с(роби) а јас со едвај 400.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Има врска и до перформансите,еве кај мене шо е на 3.0 Ghz(еднојадрен) и кај еден мој другар 2.4(quad) има доста разлика,пример тој од рапидшер симнува со околу 750-800кб/с(роби) а јас со едвај 400.
:vozbud::pos2:
Што не ќе чуеш, брзината (на здрав компјутер) зависи единствено од мрежната картичка (било да е вајарлес или обична). Мрежната картичка ги обработува пакетите кои доаѓаат а не процесорот. Тие што се на вајарлес ако имаат мала брзина нека се доближат поблиску до акцес поинтот и нека измерат брзина

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Немој уште еднаш вака :smir: И ја како голем лаик па знам дека не е точно тоа (=

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ми се јавија од 9 саат дека ќе дојдат да наместат, уште не се доени :)

Kajgana Shop

На врв Bottom