Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мигрирав во call and surf, за колку време да ги очекувам ? :)

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
кај мене беше вака

1. У Рамстор договор на 20.септ
2. пак у Рамстор да ги искарам !!! 01.окт
3. call and surf+ во саботата на 4ти. окт

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Сега ми работи телефонот кога е исклучен рутерот. Незнам како сам од себе проработе. Не е битно тоа.

Другар на брат ми го има истиот пакет и брат ми неможе него да му врти ниту па другарот на нас. Има некој друг ваков проблем? Татко ми збореше со вработени едни од телеком, му кажаа наводно сеуште им било во тест фаза ВОИП-от межу корисници на истиот пакет, значи тоа бесплатното што го зборат, па може да имало проблеми. Има некој друг ваков проблем приметено?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
jas go nemam ovoj paket no znam na eden moj prijatel istoto mu se ima sluceno i ne mozev da go dobijam cel den na telefon (telefonskiot vod se servisira)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Сега ми работи телефонот кога е исклучен рутерот. Незнам како сам од себе проработе. Не е битно тоа.

Другар на брат ми го има истиот пакет и брат ми неможе него да му врти ниту па другарот на нас. Има некој друг ваков проблем? Татко ми збореше со вработени едни од телеком, му кажаа наводно сеуште им било во тест фаза ВОИП-от межу корисници на истиот пакет, значи тоа бесплатното што го зборат, па може да имало проблеми. Има некој друг ваков проблем приметено?
Чего средат тоа Јане ставаат сервери за Воип`от па затоа прави проблеми,не е кај тебе проблемот.Јас да сум на твое место би го исклучил и тоа срање и би го џитнал телефонот само мора да ги трпиме затоа што имаат добри линкови и инвестиции па затоа е добар Интернетот ,само друг странски оператор може да ги среди инаку со овие нашиве ни следи бавна смрт.
Ќе сањаме за неограничен нет изгледа долго,долго време. им xxxxx племе.............................

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456

Јас немав проблем денеска зборував со друг Call &Surf корисник.

Но приметувам намалена брзина деновиве, на интернетот.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Уф како ме нервира ова кога зборам на телефон ми се гаси нетот. :nerv:

Никојпат не ми било вака, ке се поправи или ?
Иначе имам модем, и на 25гб сум- ако има врска со проблемов.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

Сплитерот смени го.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Смени сплитерот ко што ти кажа тонинтер, ако и тоа не биде, пријави во техничка :toe:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349

батка имам ист проблем,сменив и сплитер и пак исто од техничка викаат проблемот е до мене и ако сум сакал да дојдат да проверат ке се платело тоа накнадно

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
pak jas .Ima li nekojh dr problem so netot a da e od Dracevo za da znam dali kaj site e problem ili samo kaj mene.Paga netov na sekoi 5-10 min

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
pak jas .Ima li nekojh dr problem so netot a da e od Dracevo za da znam dali kaj site e problem ili samo kaj mene.Paga netov na sekoi 5-10 min
Јас сум од Штип, инаку паѓа и кај мене, а гледам дека и воипот не ми работи... овие т-хоумци пак нешто заебале работа

Kajgana Shop

На врв Bottom