Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Бате, не знам зошто се мислиш меѓу кејблтел и овие неписмениве пред пропаст. Не ти се исплати да се мачиш и да се нервираш летово ако имаш опција за кејблтел, зошто проблемите на ТК сигурно нема да се средат ниту ова, ниту наредно лето. Да имавме сите ние можност како тебе, немаше око да ни трепне.
па да ти кажам и во право си што ќе го минам летово со потење да не ми снема нет на 20ти нет ќе отидам да се распрашам каква им е ситуацијата пакети воа ноа и гледав кај нив на страната за 1000 ден. неограничен и брзина 10 а ваму брзина максимум е 7 преку сила а и ограничување е на 50 плус и фиксен но фиксен незнам кој користи уште да е жив и здрав скајпов што работа врши

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
Телекабел реши да ги изненади своите корисници и пак ги остави на 50 гига.Супер...:X3:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

01.07.2011 / 02:10

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.838
Поени од реакции
30.749
Ауу нетот тиња, ало бе нинџи први сме пуштете нет.
Download 6.2 KB/s wtf.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Телекабел реши да ги изненади своите корисници и пак ги остави на 50 гига.Супер...:X3:
ОДЛИЧНО

нема никој како нив

Значи Телекабел никако не ја користи мрежата на Т-Хоме затоа што тоа се 2 различни системи.Телекабел само делумно купува интернет од Т-Хоме.Тие што на спеедтест им пишува во ИСП Македонски телеком тие влечат интернет од Т-Хоме така е кај мене пример.Ама пошто се идиоти и тоа што прават не работи.Живеам за ден кога же пропаднат целосно и ќе ги купи некој.Дај боже да се спојат со Кејблтел некогаш оти вака не може.И јас се нервирам многу со 50 гига ама што да правам.Шушците од Ејнџлс кафе си имаат 20мбпс и тоа е.Кој видел знае...
да да сега ми текна оти праевме муабет пред некој месец тука и купува и од телесмарт исто така и од неотел (од сите по малку) а можи и од кејблтел :)

јас сакам друг блгарски оператор да ги купи и да има најмалку 2 бугарски и да се јадат двата оператори а овие другите пропаднати да си гледаат немоќно,а т хоме пак по старо со никакви и скапи пакети,море и нив да ги купи некој бугарин

тој, брус вилис, нека си работи како градежник,угостител,механичар и слично
телекомуникациите не се за него
кога ја слушам рекламата на радио за најбззиот нет за само 500 ден ми се повраќа

интернет и телефонски модем 0 ден
приклучок за нет 0 ден
дигитална со ХД канали 0 ден
0 ден?????????
:mad:

а и рекламата ми е глупа,штедат и на реклами и тој мрмори шо е на рекламата

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
ОДЛИЧНО

нема никој како нив

да да сега ми текна оти праевме муабет пред некој месец тука и купува и од телесмарт исто така и од неотел (од сите по малку) а можи и од кејблтел :)

јас сакам друг блгарски оператор да ги купи и да има најмалку 2 бугарски и да се јадат двата оператори а овие другите пропаднати да си гледаат немоќно,а т хоме пак по старо со никакви и скапи пакети,море и нив да ги купи некој бугарин

тој, брус вилис, нека си работи како градежник,угостител,механичар и слично
телекомуникациите не се за него
кога ја слушам рекламата на радио за најбззиот нет за само 500 ден ми се повраќа

интернет и телефонски модем 0 ден
приклучок за нет 0 ден
дигитална со ХД канали 0 ден
0 ден?????????
:mad:

а и рекламата ми е глупа,штедат и на реклами и тој мрмори шо е на рекламата
Рекламата е што да ти кажам....Стварно нема подобар интернет од нив....Што е најлошо неверувам дека ќе влезат други оператори бидејќи веќе има поприлично и споредено со многу земји доста добро сме статистички покриени.Останува само Кејблтел да ги дигне уште повеќе понудите за да другите олабават поради конкуренција.

Член од
21 март 2011
Мислења
86
Поени од реакции
40

Супер како за почеток на месец. Дечките од техничка ми го дадоа овој број за поплаки 026121609, и рекоа да се бара г-дин Зоран Киш од 9 до 10 секој ден (пошо имал хемороиди од фотељата на работа изгледа, не работел повеќе од 1 саат). Така да наместо да пцуеме по техничка, вртете кај овој.
Ова Киш дали е презиме, дали е прекар, или мртвото куче на баба му, кој го знае... :confused:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Рекламата е што да ти кажам....Стварно нема подобар интернет од нив....Што е најлошо неверувам дека ќе влезат други оператори бидејќи веќе има поприлично и споредено со многу земји доста добро сме статистички покриени.Останува само Кејблтел да ги дигне уште повеќе понудите за да другите олабават поради конкуренција.
јас мислам дека треба уште да влезат оти по 3300 плаќаме за "неограничен"
и тие новите ако влезат да бидат бугарски и да се со поевтини понуди дури и од овие на кејблтел (2000 ден со 50 мбит)
и баш ме интересира дали конкурентите ќе понудат флет и поевтин нет до крајот на годината -
уан и т хоме

Супер како за почеток на месец. Дечките од техничка ми го дадоа овој број за поплаки 026121609, и рекоа да се бара г-дин Зоран Киш од 9 до 10 секој ден (пошо имал хемороиди од фотељата на работа изгледа, не работел повеќе од 1 саат). Така да наместо да пцуеме по техничка, вртете кај овој.
Ова Киш дали е презиме, дали е прекар, или мртвото куче на баба му, кој го знае... :confused:
хахахаха

:LOL:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
јас мислам дека треба уште да влезат оти по 3300 плаќаме за "неограничен"
и тие новите ако влезат да бидат бугарски и да се со поевтини понуди дури и од овие на кејблтел (2000 ден со 50 мбит)
и баш ме интересира дали конкурентите ќе понудат флет и поевтин нет до крајот на годината -
уан и т хоме

хахахаха

:LOL:
T-Home неверувам да направи нешто секогаш им е гајле за нив само парите се битни.Оне нив како да ги нема се однесуваат како духови на пазарот незнам што им се случува ама сегашниот менаџмент е катастрофа.Или нека го сменат или нека ги купи некој друг.Е сеа другиве оператори да видиме...Другите поголеми градови имаат свои кабелски со голем трафик и конкурентни цени ама не е доволно.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631

Хах може ли да се пропадне повеќе ,прашање е сега?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.661
Поени од реакции
34.104
Meне ми мери нешто преку 7, ама пак даунлоадод не паѓа под 950. :D
Meне само ми пречи 50те гига. Еве 11 имам истрошено со штедење..

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
Мене ми се чини или страната им е падната?Мене не ми ја отвара

Kajgana Shop

На врв Bottom