Генерално сум задоволна од телекабел. Но, имам многу забелешки. На пример, мало невреме и ги прекинуваат и нетот и кабелската. Па тогаш што да се прави? Нема нет, нема кабелска, надвор времето не е добро, да седам и да го гледам sидот? -.-
Порано имав постар компјутер и нетот ако ви се верува паѓаше на секој пола саат, а некогаш и на 15 минути. Да неможеш на мсн асален муабет да направиш. Но тоа сигурно беше до компјутерот, бидејќи сега имам еден од најдобрите компјутери во населбава и нетот не паѓа воопшто, брз е и нема маана.
Незнам да проценам дали е брз или спор при симнување, бидејќи многу ретко симнувам работи од нет.
Исто така имам голема пофалба за гигабајтите што ни се понудени во пакетот. Во пакет од 500 денари, имаме 51 GB
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Но, како што кажав не сум задоволна што ги исклучуваат и нетот и кабелската поради мало невреме и многу се нервирам кога имаат некој технички проблем. И кога ќе се јавам ми велат има некој проблем, ќе се среди, ќе дојде интернетот за неколку саати, или вечер, или другиот ден. Многу ретко кажуваат конкретно што е проблемот.
А еднаш немаше цела населба интернет и јас како по обичај се јавив бидејќи неможам да издржам без интернет
и бидејќи толку многу луѓе им се јавуваа, по некое време ја оставиле слушалката отворена, за да изгледа како зафатена линија и да не им досадуваме
Барем тоа е мој впечаток, бидејќи се јавувам сега, после 10 минути, после пола саат и повторно зафатено. Можеби и била презафатена линијата, па толку луѓе да се јавуваат одеднаш
Сите нет зависници како мене
Тоа е тоа за телекабел. Се на се добро е, ама мора некои работи да ги поправат.