Мислиш на Хрватската HRT 1?Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа .
Мислиш на Хрватската HRT 1?Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа .
HRT 1, HRT 3 и HRT 4 ги имаш и на Неотел, ако не ти претставува проблем да префрлиш и Интернет и телевизија на Неотел, се разбира.Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа. А за Пинк , Минк и слични бљувоштини баш ме заболе .
Искрено во година дена два пати имав проблем со оптиката. И двата пати луѓето дојдоа и го решија проблемот.Tk,za tie gluposti nema opravajne od sekogas se isti, tehnicka osvem iskluci od napojuvajne ne znae drugo.....
Да, за хрватската ХТВ1Мислиш на Хрватската HRT 1?
Не мислам да се префрлам на Неотел само заради ХТВ1 , башка ги гледам и FOX каналите . Само сепак ќе е штета ако ако ја немам повеќе ХТВ1 .HRT 1, HRT 3 и HRT 4 ги имаш и на Неотел, ако не ти претставува проблем да префрлиш и Интернет и телевизија на Неотел, се разбира.
За да се префрлиш на Неотел ќе треба да те поврзат преку оптичка мрежа на Неотел - која најверојатно ја нема на твојата адреса на живеење, или преку оптичката мрежа на Македонски Телеком, која можеби ја има, а можеби ја нема на твојата адреса на живеење.
Но затоа па на Неотел немаш ЕуроСпорт и Discovery, ако ги гледаш и ако се предуслов за да се префрлиш на друг телевизиски оператор. Исто така на Неотел на 31 март 2024 им истекуваат и авторските права за Star (Fox) каналите, ако и нив ги гледаш.
HRT1 ja imas na Move TV (Mtel), Fox oddamna se so novo ime - Star. Momentalno najisplatliva e nivnata ponuda.Да, за хрватската ХТВ1
Автоматски споено мислење:
Не мислам да се префрлам на Неотел само заради ХТВ1 , башка ги гледам и FOX каналите . Само сепак ќе е штета ако ако ја немам повеќе ХТВ1 .
Не, бидејќи интернетот на Телекабел е неограничен.Дали Телекабел ограничува или филтрира одреден вид сообраќај (пример IPTV ) и колку се доплаќа за надворешна IP адреса ?
И од Кабелнет во Прилеп е неограничен , но еве месец дена имам проблем со IP телевизија што работи перфектно на сите други оператори , но на Кабелнет дома се движи од 1 до 7 мегабита и прави buffering нонстоп. Затоа планирам во Октомври да се префрлам на Телекабел. А дали сеуште Телекабел го има истиот проблем на оптика навечер брзината да се намалува ?Не, бидејќи интернетот на Телекабел е неограничен.
Го нема не секирај се, додека престојувам во Прилеп нема никаков проблем, треба само арен рутер да си земиш и нема да имаш проблеми.И од Кабелнет во Прилеп е неограничен , но еве месец дена имам проблем со IP телевизија што работи перфектно на сите други оператори , но на Кабелнет дома се движи од 1 до 7 мегабита и прави buffering нонстоп. Затоа планирам во Октомври да се префрлам на Телекабел. А дали сеуште Телекабел го има истиот проблем на оптика навечер брзината да се намалува ?
Мислам дека нема повеќе (без дополнителна месечина доплата) јавна ИП за секој корисник, а камо ли три ип адреси.Дали и за оптика корисниците важи уште правилото со 3 јавни ип адреси? Купив нов рутер па ме интересира дали треба да им вртам да ми ресетираат модем
super, taman ke gi motivira da preminat na Move Ni vrakanje nazad ni videoteka ni nistoТелекабел е зголемува претплата за тв на 650 денари од 1 јули
Како ќе ги мотивира на мрежа од Телекабел? Или на Телеком?super, taman ke gi motivira da preminat na Move Ni vrakanje nazad ni videoteka ni nisto