Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа .
Мислиш на Хрватската HRT 1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа .
Свршивме работа сега , Охрид беше еден од ретките градој кај шо сеуште ја гледавме HTV 1 , и сега изгледа ќе ја укинат и неа. А за Пинк , Минк и слични бљувоштини баш ме заболе .
Искрено во година дена два пати имав проблем со оптиката. И двата пати луѓето дојдоа и го решија проблемот.Tk,za tie gluposti nema opravajne od sekogas se isti, tehnicka osvem iskluci od napojuvajne ne znae drugo.....
Мислиш на Хрватската HRT 1?
HRT 1, HRT 3 и HRT 4 ги имаш и на Неотел, ако не ти претставува проблем да префрлиш и Интернет и телевизија на Неотел, се разбира.
За да се префрлиш на Неотел ќе треба да те поврзат преку оптичка мрежа на Неотел - која најверојатно ја нема на твојата адреса на живеење, или преку оптичката мрежа на Македонски Телеком, која можеби ја има, а можеби ја нема на твојата адреса на живеење.
Но затоа па на Неотел немаш ЕуроСпорт и Discovery, ако ги гледаш и ако се предуслов за да се префрлиш на друг телевизиски оператор. Исто така на Неотел на 31 март 2024 им истекуваат и авторските права за Star (Fox) каналите, ако и нив ги гледаш.
HRT1 ja imas na Move TV (Mtel), Fox oddamna se so novo ime - Star. Momentalno najisplatliva e nivnata ponuda.Да, за хрватската ХТВ1
Автоматски споено мислење:
Не мислам да се префрлам на Неотел само заради ХТВ1 , башка ги гледам и FOX каналите . Само сепак ќе е штета ако ако ја немам повеќе ХТВ1 .
Не, бидејќи интернетот на Телекабел е неограничен.Дали Телекабел ограничува или филтрира одреден вид сообраќај (пример IPTV ) и колку се доплаќа за надворешна IP адреса ?
И од Кабелнет во Прилеп е неограничен , но еве месец дена имам проблем со IP телевизија што работи перфектно на сите други оператори , но на Кабелнет дома се движи од 1 до 7 мегабита и прави buffering нонстоп. Затоа планирам во Октомври да се префрлам на Телекабел. А дали сеуште Телекабел го има истиот проблем на оптика навечер брзината да се намалува ?Не, бидејќи интернетот на Телекабел е неограничен.
Го нема не секирај се, додека престојувам во Прилеп нема никаков проблем, треба само арен рутер да си земиш и нема да имаш проблеми.И од Кабелнет во Прилеп е неограничен , но еве месец дена имам проблем со IP телевизија што работи перфектно на сите други оператори , но на Кабелнет дома се движи од 1 до 7 мегабита и прави buffering нонстоп. Затоа планирам во Октомври да се префрлам на Телекабел. А дали сеуште Телекабел го има истиот проблем на оптика навечер брзината да се намалува ?
Мислам дека нема повеќе (без дополнителна месечина доплата) јавна ИП за секој корисник, а камо ли три ип адреси.Дали и за оптика корисниците важи уште правилото со 3 јавни ип адреси? Купив нов рутер па ме интересира дали треба да им вртам да ми ресетираат модем
super, taman ke gi motivira da preminat na MoveТелекабел е зголемува претплата за тв на 650 денари од 1 јули
super, taman ke gi motivira da preminat na MoveNi vrakanje nazad ni videoteka ni nisto