Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
кога ги потроши naumdb 15 гб :nesvest:

јас моментално имам 6 гб потрошено а брзината е 4 Мбит (поточно 3,7 оти кога вадам торенти макс. со 470 кб оди) без разлика на спид тест шо пиши 5 Мбит

а ако планирав да плаќам 1500 овој месец можи и јас ќе имав 10-15 гб скинато

ајде сега ќе чекаме најмалку 2 год за пак да го зголемат сообраќајот (не барам преку леб погача ама бо БГ е за ваква брзина и слична претплата ФЛЕТ а ние сме радосни за 50 гб ееееееееј) :tapp:

Телекабел RULEZ indeed. :)
Ми се допаѓа тоа што работат, се трудат и даваат се подобри и подобри понуди кои што се прифатливи за секого. И што е најдобро, не те врзуваат во никој поглед со долги договори. Сите договори се неврзувачки и на месечно ниво. Ако не ти се допаѓа услугата можеш во било кое време да напуштиш без никакви пенали, уцени, судови, извршители и слично, ако си задоволен од услугата си продолжуваш со користење - чиста работа, имаш потполна слобода. Како што рекле постарите во поговорката „Чиста сметка, долга љубов.“

Јави се или појди во Телекабел во Аеродром и види дали таква опција е можна кај тебе.
:nesvest:

телекабел оптички??????????????

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Аман бе... што се фативте на моите 15 гига... Па јас уште пред да видам дека имам 50 гига... имав истрошено 10, eeeee... :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
добро ке биде наместо 4 да кренат на 6мб/с

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
А наместо 50 гигабајти да биде 150? :pos:
Супер е вака, за тие пари најдобра понуда во Скопје. Конечно :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
А наместо 50 гигабајти да биде 150? :pos:
Супер е вака, за тие пари најдобра понуда во Скопје. Конечно :)

не бе флет да биди како кај комшиите исто

и не е супер 50 гб да има туку е добро

и не само во Скопје туку во цела МК е
:salut:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
А наместо да се заклучуваше темата, нели ќе беше подобро да се споеше со оваа? :)

Патем пишав дека се е во ред сега :)
Старата тема е веќе така машала полна со постови и добро е од време на време да се сегментираат темите, старите да се архивираат а нови да се отвораат, практика на договор е тоа на колку постови ќе се сегментираат темите.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
А сеа гледам на проверка на сметка имам 51 гб интернет можно ли е? Да не е некоја грешка.....А иначе сум на тој пакет се за 1000 денари...Ај пишете нешто не ми се верува дека е 51 гб......Aко е вистина ке биде супер...Инаку шо читам на претходните постови сум пријатно изненаден

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
А сеа гледам на проверка на сметка имам 51 гб интернет можно ли е? Да не е некоја грешка.....А иначе сум на тој пакет се за 1000 денари...Ај пишете нешто не ми се верува дека е 51 гб......Aко е вистина ке биде супер...Инаку шо читам на претходните постови сум пријатно изненаден
50GB = 51200MB нема проблем, нема грешка
Soobrakaj vklucen vo pretplatata: 51.200,00 MB

Член од
1 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Што е ова викаат можно е да ги одстранат тие 50 гига во иднина
http://it.com.mk/telekabel-go-zgolemi-limitot-na-50gb/
:zid::zid:
Нема веза, шпекулации... сега уште брзината да ја качат за некој 2-3мб+ и стабилноста да ја подобрат ќе биде топ.

П.С. http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1982&page=132
Чекам кафе од тебе:vozbud:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.376

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
мое мислење е дека овој месец ке го остават да "опипаат" колку луѓето трошат и наредниот месец ке мавнат еден просек на пример од 26 гб ова е мое мислење дај боже да не сум во право да остане вака како што е:back:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
ако ги отстранат арам да им е
Не би требало такво нешто да се случи.
Искрено мислам и дека нема да се случи, обично одат секогаш нагоре со понудите досега како што памтам немаат некое враќање наназад од подобра на полоша понуда. Ако дале 50GB, 50GB ќе останат. Ај ќе видиме што ќе се случи, сепак јас лично се надевам дека се ќе биде океј, имам доверба во Телекабел.

PS: Ако им беше чисто пробно немаше да го напишат во системот на мерење дека има вкупно 50GB, само ќе ја намалуваа брзината после 50GB место после 15GB без притоа да има било какви видливи показатели за корисникот, освен ако самиот не примети дека наместо после 15GB брзината му се намалува после 50GB.

Kajgana Shop

На врв Bottom