M1K1 007
не у еу
- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.796
- Поени од реакции
- 571
кога ги потроши naumdb 15 гб :nesvest:
јас моментално имам 6 гб потрошено а брзината е 4 Мбит (поточно 3,7 оти кога вадам торенти макс. со 470 кб оди) без разлика на спид тест шо пиши 5 Мбит
а ако планирав да плаќам 1500 овој месец можи и јас ќе имав 10-15 гб скинато
ајде сега ќе чекаме најмалку 2 год за пак да го зголемат сообраќајот (не барам преку леб погача ама бо БГ е за ваква брзина и слична претплата ФЛЕТ а ние сме радосни за 50 гб ееееееееј)
телекабел оптички??????????????
јас моментално имам 6 гб потрошено а брзината е 4 Мбит (поточно 3,7 оти кога вадам торенти макс. со 470 кб оди) без разлика на спид тест шо пиши 5 Мбит
а ако планирав да плаќам 1500 овој месец можи и јас ќе имав 10-15 гб скинато
ајде сега ќе чекаме најмалку 2 год за пак да го зголемат сообраќајот (не барам преку леб погача ама бо БГ е за ваква брзина и слична претплата ФЛЕТ а ние сме радосни за 50 гб ееееееееј)
:nesvest:Телекабел RULEZ indeed.
Ми се допаѓа тоа што работат, се трудат и даваат се подобри и подобри понуди кои што се прифатливи за секого. И што е најдобро, не те врзуваат во никој поглед со долги договори. Сите договори се неврзувачки и на месечно ниво. Ако не ти се допаѓа услугата можеш во било кое време да напуштиш без никакви пенали, уцени, судови, извршители и слично, ако си задоволен од услугата си продолжуваш со користење - чиста работа, имаш потполна слобода. Како што рекле постарите во поговорката „Чиста сметка, долга љубов.“
Јави се или појди во Телекабел во Аеродром и види дали таква опција е можна кај тебе.
телекабел оптички??????????????