Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Изгледа на тие што се 500+ им е FLAT... Кај мене сеуште е лимит до 50 гига :)

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
ако лажам циган да се сторам!

на 500+ СУМ (ИЛИ БЕВ)
блу реј ќе си вадам и 1 тб ке го мачкам на леб
оууу јеаааа
Епл се префрлил на Уан (според постов доле) и јасно ми е зашто се заебава ама ти не си јасен зашто се правиш циган.
Они даваат вежичен рутер слично како кај Т Хоме.Ја се префрлам и кога потпишав договор така ми кажаа
Тебе во скриншотот што си го paintal ти фали една битна информација а тоа е кој е Пакетот. Ај што си ставал бели полиња врз ИП адресата на модемот и домашна адреса на корисникот ама и пакетот да го избришеш ....Случајно ? ;)
Затоа ме тера да мислам и дека она FLAT е едит/фејк.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
fake & gay!
(тоа второто не во буквална смисла):D
и јас сум на 500 али имам уште 10 гб за овој месец,иначе не верувам дека некогаш ќе биде ова со флет,можда некое покачување али флет тешко

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Епл се префрлил на Уан (според постов доле) и јасно ми е зашто се заебава ама ти не си јасен зашто се правиш циган.

Тебе во скриншотот што си го paintal ти фали една битна информација а тоа е кој е Пакетот. Ај што си ставал бели полиња врз ИП адресата на модемот и домашна адреса на корисникот ама и пакетот да го избришеш ....Случајно ? ;)
Затоа ме тера да мислам и дека она FLAT е едит/фејк.
натиго пакетот
или пак ќе ми глумиш сега?

НЕ ЛАЖАМ!!!

на 500 + сум пакетот ама сега си мислам да не им е хакната страната (ама и брзината е зголемена т.е имам 12 Мбит а кај Епл е 20) па да пиши ФЛЕТ и да се заебам оти ќе трошам до крајот на месецот,само колку ќе потрошам за 4-5 дена е прашање

и ако е лага ќе им го акнам модемот од гла.....

едит
сега мери 18 Мбит и кај мене :confused: изгледа дека сите спијат

а и аплоадот е зголемен и сега е на "фантастичeн" 1 Мбит

Attachments

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
натиго пакетот
или пак ќе ми глумиш сега?

НЕ ЛАЖАМ!!!

на 500 + сум пакетот ама сега си мислам да не им е хакната страната (ама и брзината е зголемена т.е имам 12 Мбит а кај Епл е 20) па да пиши ФЛЕТ и да се заебам оти ќе трошам до крајот на месецот,само колку ќе потрошам за 4-5 дена е прашање

и ако е лага ќе им го акнам модемот од гла.....

едит
сега мери 18 Мбит и кај мене :confused: изгледа дека сите спијат

а и аплоадот е зголемен и сега е на "фантастичeн" 1 Мбит
Епа ај со здравје да си го трошиш.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Епа ај со здравје да си го трошиш.
епа фала (како само кај мене да е флет) :)

сега се сомневам поради вас (не ти персирам туку мислам на повеќето тука на кои не им се верува за флетот) па сега почнува и мене да не ми се верува барем дури не видам на инфо каналот или сајтот нивни....

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

сега се сомневам поради вас (не ти персирам туку мислам на повеќето тука на кои не им се верува за флетот)
И да го надминеш, не ти можат ништо кога веќе ти пишувало FLAT. Уживај додека можеш оти ова е како Лото да ти се паднало. А ние ќе продолжиме да живееме во недоумици и мистерии :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
то шо велиш не ми можат ништо и имам скриншоти
ти каков пакет имаше?

п,с ај можи од први кај сите ќе биди ФЛЕТ....

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116

сега се сомневам поради вас (не ти персирам туку мислам на повеќето тука на кои не им се верува за флетот) па сега почнува и мене да не ми се верува барем дури не видам на инфо каналот или сајтот нивни....
Штом си пишува тоа е со здравје да го трошиш. Изгледа во Битола прво го пуштаат. Скопје уште абер нема. Колку плаќаш за нет? Јас сум оној пакет со телефон. 1000 + тел. денари 50ГБ. И уште ми е тапа.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Штом си пишува тоа е со здравје да го трошиш. Изгледа во Битола прво го пуштаат. Скопје уште абер нема. Колку плаќаш за нет? Јас сум оној пакет со телефон. 1000 + тел. денари 50ГБ. И уште ми е тапа.
500 ден и имам само нет (без телефон) Моторола С5101 мислам беше
а аплоадот не ми го тарифираа овие 4 години значи само данлоад пратев колку имам потрошено оти сум на 500+ значи нема намалување на брзина после 50 гб

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
Честито!
Што ти е конкуренција ОНЕ има 400ГБ понуда за 1000 ден комплет, изгледа тука лежи зајакот ;)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
фала и на твоја гла :LOL:

Оне е СРАЊЕ и тоа големо оти даваат само 6 мбит (dial up) освен ако зголемат брзина и тие и пак ќе бидат срање ама не толку големо оти после тие посрани 400 гб си доплаќаш и гарант ќе те украдат

близоо е виновен за ова а не Оне или друг некој

да живее близо да живее :)

Kajgana Shop

На врв Bottom