Епл се префрлил на Уан (според постов доле) и јасно ми е зашто се заебава ама ти не си јасен зашто се правиш циган.ако лажам циган да се сторам!
на 500+ СУМ (ИЛИ БЕВ)
блу реј ќе си вадам и 1 тб ке го мачкам на леб
оууу јеаааа
Тебе во скриншотот што си го paintal ти фали една битна информација а тоа е кој е Пакетот. Ај што си ставал бели полиња врз ИП адресата на модемот и домашна адреса на корисникот ама и пакетот да го избришеш ....Случајно ?Они даваат вежичен рутер слично како кај Т Хоме.Ја се префрлам и кога потпишав договор така ми кажаа
www.lies.com/telekabel ...Someone... Anyone?
натиго пакетотЕпл се префрлил на Уан (според постов доле) и јасно ми е зашто се заебава ама ти не си јасен зашто се правиш циган.
Тебе во скриншотот што си го paintal ти фали една битна информација а тоа е кој е Пакетот. Ај што си ставал бели полиња врз ИП адресата на модемот и домашна адреса на корисникот ама и пакетот да го избришеш ....Случајно ?
Затоа ме тера да мислам и дека она FLAT е едит/фејк.
Епа ај со здравје да си го трошиш.натиго пакетот
или пак ќе ми глумиш сега?
НЕ ЛАЖАМ!!!
на 500 + сум пакетот ама сега си мислам да не им е хакната страната (ама и брзината е зголемена т.е имам 12 Мбит а кај Епл е 20) па да пиши ФЛЕТ и да се заебам оти ќе трошам до крајот на месецот,само колку ќе потрошам за 4-5 дена е прашање
и ако е лага ќе им го акнам модемот од гла.....
едит
сега мери 18 Мбит и кај менеизгледа дека сите спијат
а и аплоадот е зголемен и сега е на "фантастичeн" 1 Мбит
епа фала (како само кај мене да е флет)Епа ај со здравје да си го трошиш.
И да го надминеш, не ти можат ништо кога веќе ти пишувало FLAT. Уживај додека можеш оти ова е како Лото да ти се паднало. А ние ќе продолжиме да живееме во недоумици и мистерииепа фала (како само кај мене да е флет)
сега се сомневам поради вас (не ти персирам туку мислам на повеќето тука на кои не им се верува за флетот)
Штом си пишува тоа е со здравје да го трошиш. Изгледа во Битола прво го пуштаат. Скопје уште абер нема. Колку плаќаш за нет? Јас сум оној пакет со телефон. 1000 + тел. денари 50ГБ. И уште ми е тапа.епа фала (како само кај мене да е флет)
сега се сомневам поради вас (не ти персирам туку мислам на повеќето тука на кои не им се верува за флетот) па сега почнува и мене да не ми се верува барем дури не видам на инфо каналот или сајтот нивни....
500 ден и имам само нет (без телефон) Моторола С5101 мислам бешеШтом си пишува тоа е со здравје да го трошиш. Изгледа во Битола прво го пуштаат. Скопје уште абер нема. Колку плаќаш за нет? Јас сум оној пакет со телефон. 1000 + тел. денари 50ГБ. И уште ми е тапа.