6 мб да не неможе да се потрошат тие 400гб?фала и на твоја гла
Оне е СРАЊЕ и тоа големо оти даваат само 6 мбит (dial up) освен ако зголемат брзина и тие и пак ќе бидат срање ама не толку големо оти после тие посрани 400 гб си доплаќаш и гарант ќе те украдат
близоо е виновен за ова а не Оне или друг некој
да живее близо да живее![]()
Јас во Скопје сум нема промени.Без Близу, екс-Кејблтел, интернетот во Македонија уште ќе беше 1мбпс. Инаку, ја сум пакет 500 без доплата во Штип. Утре ќе видам во Скопје дали имам промени.
Се извинувам за закаснет договор.Се работи за грешка на Телекабел вчера ми беше активен најакиот нивен пакет и затоа имав толкава брзина.Најверојатно имале техничка грешка се јавив,пријавив и сега е се вратено по старо.Нема измени во пакети. Инаку да се пррефрлам во Оне но сеуште сум на Телекабел се додека не ми стаса опремата.Очекувам во наредните 7 дена да стартувам на Оне адсл.Епл се префрлил на Уан (според постов доле) и јасно ми е зашто се заебава ама ти не си јасен зашто се правиш циган.
Тебе во скриншотот што си го paintal ти фали една битна информација а тоа е кој е Пакетот. Ај што си ставал бели полиња врз ИП адресата на модемот и домашна адреса на корисникот ама и пакетот да го избришеш ....Случајно ?
Затоа ме тера да мислам и дека она FLAT е едит/фејк.
Истото и мене ми се случи и не лаже Мики.Истото и мене ми беше и бидејќи ми беше нелогично само кај мене да е така и се јавив и од техничка беа збунети.Ми се извинија рекоа ќе средиме и толку.Не дигајте гала нема измени на пакети.И ја мислев дека е сменето но има некоја грешка и сега сум исто и ја по старо.Кај мене нема промени вчера се јавив во телекабел Штип и ми рекоа дека такво нешто нема,дека нема промени во интернет пакетите.Кај мене уште стое 50 гб лимит еве ви слика па видете.Но нешто не ми е јасно.Кај пакет кај мене пишува package 500_bpi а кај корисникот M1K1 007 пишува package3_bpi?нели е малце чудно или јас грешам еве јас сум на пакет 500 ден без доплата после 50 гб намалуват брзина.Дали тој корисник навистина е на пакет 500 без доплата не знам....
Да имало измени или гратиси операторот би ме известил.Порано пример за било какви промени секогаш ми се јават и ме прашаат или ми кажат што и да е.За ова никој ништо не ми кажа така да подобро што пријавив него да ми дојде сметка 4500денари затоа што толку чини тој пакет.Сепак работата е од технички аспект и да не приметив како после ќе докажам дека не сум корисник на тој пакетДа не си се јавел ќе ти го оставеле Флат![]()
Да пишува и тоа е нешто, јас мислам дека нема да можам да го надминам овој сообраќај со навиките што ги имам ама кој знаена нивната телевизија има од 1.12.2011 дека ке биде 100 гб
Да ама требаше тие 100 гб да ги дадат пред 5 месеца а не сегаДа пишува и тоа е нешто, јас мислам дека нема да можам да го надминам овој сообраќај со навиките што ги имам ама кој знае![]()
Малце им се касни, мислиш дека со драго срце го качуваат лимитот?Да ама требаше тие 100 гб да ги дадат пред 5 месеца а не сега