- Член од
- 7 март 2009
- Мислења
- 1.181
- Поени од реакции
- 852
Па нормално дека ќе си зборуваш со нејзе кога знаеме добро дека 60% во просек,човечкото тело е составено од чиста вода,кај новороденчињата тој процент е и поголем,некаде околу 78% ти се составени од чиста вода,така да драга Анк-Су-Намун,се надевам дека ќе зборуваш со водата почесто!Закон еј! Многу добра ствар. Не сум знаела дека водата може да реагира така. Од сега натаму ќе си зборувам со неа![]()
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 08:04 ---
Тоа Егото зборува од тебе госпоѓо или што и да си! Видоја дека религијата не им успева?!? Мислам,од каде го извади ова? Ова ти така мислиш,ама не и оние кои размислуваат спротивно на тебе! Ова е чисто себично размислување на некој кој нема појма од религија и на нејзиниите позитивни ефекти за човекот! Но,јас знам дека мора да има и такви како тебе госпожа,заради балансот кој го има на овој свет и заради тоа што овој свет е едноставно на тој степен од својот развој,ние сеуште учиме за Универзумот кој не опкружува,за водата како градител,за се она што е Интелигентен дизајн а кој ако сакаш да го видиш,ќе го видиш,само ако не мижиш со умот! А ти,ако мислиш дека си кралица во овој свет,отрчи до оближниот рид и погледни ги луѓето долу во градот,загледај се неколку минути и ќе видиш дека тие се обични мравки кои итаат да завршат некоја работа,а немој да заборавиш дека така изгледаш и ти од околната планина,поздрав и се најдобро!Абе ајдее...видоја дека религијата не им успева па ајде сега водата е магична.
Не оспорувам, кој сака нека верува, негово право. Мене ми е глупост.