Тајвански гејмер почина играјќи World of Warcraft!

С

сашенко

Гостин
Случајно или не токму оваа игра е спомената кај сите смртни случаи од претерано гејмање. Weird isn't it?
Не, воопшто не е чудно.Играта е интересна и ја играат многу луѓе.Дечково со имал и други проблеми и се му се поклопило во тој момент.Без разлика која игра и да ја играл ова ке му се десело...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
-така му било пишано на третата вечер
ама што да се прави има интересни работи ова чудо
еве почни да читаш и да вртиш за “снег“ не мора да
одиш надвор оти и ќе ти треба над 23 часа за ништо
а потоа ќе те изнесат како овој на сликиве погоре.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Сега ме замисли со ова околу ЛоЛ . Од кога завршија полагањата(читај вчера) доста доволно време и посветив .

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Сега не ми дават душава уште една партија да изиграм :eek:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
И јас играм игри како што се: Тим А вс Тим Б, Ајде да изброиме до 100 000, Оцениго аватарот на членот над тебе. Ама до сега не сум се заиграл 23 часа, изгледа и затоа не сум умрел. Како е возможно да седиш не компјутер и да играш цел ден без јадење, спиење. Фриковци:tapp:

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Иначе незнам дали забележувате, но интернет кафето сеуште работи и има присутни играчи на предните компјутери, а позади тоа умрено дете... За жалење е работава!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
утре сабајле од играте, го има стегнато срцето или притисокот нешто излив ово оно... игра како игра освем физикатата неактивност ништо не може да му направи ама ако и друго си имал проблеми тоа било само фитил да се зафркни работата...

K

kalimer0

Гостин
Јас би ја проверил и таа течност што ја пие до тастатура :D

Тоа е тоа со срцето нема заебанции требало барем на чист воздух да излезе па после со ладна глава нека се врати на играта.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Истава „вест“ ја имам прочитано пред две години на некој портал, само играта беше друга.

Kajgana Shop

На врв Bottom