Танушевци да се припои кон Косово

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Steta sto ne moze da se najde covek kako sto bese Hitler, pa da videvme posle vaka ke pravime taka ke pravime, kosovo - Makedonija. Ajt!

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Steta sto ne moze da se najde covek kako sto bese Hitler, pa da videvme posle vaka ke pravime taka ke pravime, kosovo - Makedonija. Ajt!
И јас го викам тоа ама ми го бришат аватарот
Ako tolku se palite na fashizam i diktatura "ciljate" na sosema pogreshna lichnost! Hitler e "propala stvar", manijak (masoven ubiec) i totalno nesposoben kako strateg!!! Hitler kako i mnogu drugi totalitaristi sosema go unishti inventivniot i slobodarski duh na Germancite i gi napravi beschustvitelni roboti!

Francisko Franko e vashiot chovek. Hitler mozhe kapa da mu nosi!

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ne e Francisko Franko

SWEDEN e Vash covek

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Ako tolku se palite na fashizam i diktatura "ciljate" na sosema pogreshna lichnost! Hitler e "propala stvar", manijak (masoven ubiec) i totalno nesposoben kako strateg!!! Hitler kako i mnogu drugi totalitaristi sosema go unishti inventivniot i slobodarski duh na Germancite i gi napravi beschustvitelni roboti!

Francisko Franko e vashiot chovek. Hitler mozhe kapa da mu nosi!
Не се палиме на фашизам, грешка си, национал-социјализмот е вистинскиот збор. Се согласувам дека Хитлер е "пропала ствар" ама бил голем оратор. Позади него мора да има добра машинерија што ќе ја спроведи идеологијата. Само таков водач можи да им дојди до главата на нашиве тајкуни. Ни треба таков човек што ќе ги разбуди националните чувства кај заспаните Македонци. Малку е off topic ама ајде.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Референдумот за припојувањето на скопското село Танушевци кон Косово ќе се одржи на 28 ноември, велат луѓе блиски до бившиот пратеник Џезаир Шаќири - Хоџа, кои инсистираат да останат анонимни.

Според нив досега се направени сите подготовки за одржување на референдумот. Самиот Шаќири не ги демантира овие инфомации.

„Извршени се сите потребни подготовки за реализирање на референдумот, а останато е само да се одреди датумот”, рекол Шаќири во својата изјава за Лајм.

28 ноември се разгледува како можен датум за оджување на референдумот во Танушевци бидејќи на овој датум во 1912 година е прогласена албанската независност во градот Валона од страна на Исмаил Кемајли.

Луѓето блиски на Џезаир Шаќири велат дека се разгледува и можноста референдумот да се одржи порано, а на 28 ноември да се организира „свечено” припојуваење на Танушевци со Косово.

Пред повеќе од еден месец Џезаир Шаќири ја објави идејата за одржување референдум во Танушевци, незадоволен од односот на државата кон жителите на ова скопско село.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Ако се одржи референдум во Танушевци отиде јабана Македонија, ќе биде само прашање на време кога после ке распише референдум и тетово.

Треба итна акција

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Абе реков јас пред некое време,два МИ-24 и пепел цело село(за пример на другите),ама кој да ја даде наредбата дури и по цена на закани со Хаг???

Член од
13 септември 2007
Мислења
37
Поени од реакции
0
Ja na eden srbin uz muabet mu rekov vaka A be brat so kje vi e kosovo, deka tamu pred 600 godini imalo bitka, imate crkvi i manasiri a narod nemate, eve i da vi go vratat sin ti kje go pustat tamu vojska il policija, kje go otepaat, kje se puka kje postavuvaat bombi kje prat demonstracii... poseri mu se poarno vi e bez nego samo glejte so pojkje pari da izvlecite za nego i ako mozi priem vo EU. Nekoj kje reci poinaku al realno ja ne bi odel da ginam za albanski karaj. Se iselile nasine, nema nikoj nasinec ni niva ni kokosk tamu i sega ja kje se boram za sto? Ako samite ne sakaat so nas i se prat za da si odat i se voruzuvaat i pukaat pa nek si odat. So niv sigurno nema da ni e polesno ali bez niv kje bidi poubo.

Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
Танушевци бара да се одвои од Македонија и да се припои кон Косово, за што се планира да се одржи и референдум на кој би гласале жителите на ова скопско планинско село. Ова, дефинитивно е прашање што заслужува одговор.
Море ако сакаат и кон Марс нека се спојат. :tapp:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Referendum se pravi so min. , ako dobro se sekavam..... 150.000 potpisi?????
Ili ova belokapcive se od Mars padnati?????
Imam vpecatok deka tie luge se konstantno pod nekoja droga...nevozmozno e normalen covek da e tolku glup......duri i prosekot vo Demir Hisar vo toa "hotelot" e povisok.....za Demir kapija da ne zborime..tie se umetnici veke...vo sporedba....
Pred nekoj den se motav malku vo Tetovsko......tolkava gradezna aktivnost nema nigde......i nikoj ne moze da me ubedi deka e legalna, baska dzamii se gledaat , ako zastanes na edna tocka min. 5...KOJ GO TOA PLAKA ...ima li nekoj idea....????????

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
бегалци у странство ко свидн. Во просек, секоја тетовска фамилија има некого во странство. Некои дури по двајца. Да не заборавиме пак на тоа дека тетовчани ги бива за бизнис, јебеш му матер, 4 години имам учено таму, и ги знам дури пред војната они почна да се градат, значи ти зборувам за 1995та година. Градењето не е финансирано од Ал-Каеда, не се плаши.

Kajgana Shop

На врв Bottom