IssaAk
Novak Djokovic the GOAT
- Член од
- 11 јули 2021
- Мислења
- 267
- Поени од реакции
- 424
Bidi poromantičen malce be. Ne da I vikaš puši mi go. Ccc...Не бев таков порано не знам што ми се случи...
Bidi poromantičen malce be. Ne da I vikaš puši mi go. Ccc...Не бев таков порано не знам што ми се случи...
Што знае наркоман што е романтика...Droga.
Toa e taktikata. Mislam ne da I šitneš droga. Tuku da bidesh high vo procesot na zeveDuvanje. Very easy.
Ama poentata e da ne te primeti ženskata osoba deka si high.
ZaveDuvanje. Hehe.
I toa šo vikash...Што знае наркоман што е романтика...
Дувај ми го е поромантичноBidi poromantičen malce be. Ne da I vikaš puši mi go. Ccc...
Poromantično zvuči koga kje dodadeš dožd.Дувај ми го е поромантично
Другар ова функционира само во Америка...Чисто колку се опуштени на др места, кај нас да му кажеш дај бе биди ми замена за бившата има очи да ти извади.
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.www.facebook.com
Тој не знае разлика меѓу скриена камера и фејк видеа ти му викаш да прати. Плус поентата беше дека поопуштено прифаќаат опуптени и "луди" коментари и соодветно реагираат на истите.Не се овие фејк гарант, да го имаш пратено BigDaws и екипата уште од старт ќе знаеше
Во тоа е и проблемот.Другар ова функционира само во Америка...
Барем можат навистина жената да ја однесат до крајот на светот!
И речи и дека ќе скокам ако не се фатиш со мене.Барем можат навистина жената да ја однесат до крајот на светот!