ТИФОМАНИЈА!

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Член од
14 февруари 2022
Мислења
286
Поени од реакции
2.531
Браво, добар си, слика на пауза меѓу полувремиња… Седи 5.
Можи, пуштена ми е сликата..
Само муабето ми е дека зборвате за бројка а ние дали сме и 50 000(Битола) ете се виде и вие во Европа колку сте.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Само муабето ми е дека зборвате за бројка а ние дали сме и 50 000(Битола) ете се виде и вие во Европа колку сте.
Без провокација, ваква бројка ко денес што имаше (не викам дека е многу), вие сте немале во две сезони во ЛШ, да не ги вергламе сеа истите муабети непотребно пак по којзнае кој пат…

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Член од
20 август 2022
Мислења
56
Поени од реакции
239
Без провокација, ваква бројка ко денес што имаше (не викам дека е многу), вие сте немале во две сезони во ЛШ, да не ги вергламе сеа истите муабети непотребно пак по којзнае кој пат…
Или логика слаба имаш или перцепцијата за визуелност и место во простор ти е одена во минус. Толку бројка најслабото издание на чкембари е во лш. А да споредиме за ле. Чкембари никогаш немале толку слаба бројка.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.951
А овде кога е?
Па пишува и се гледа кога е :)
Бројката беше таа, една коцка од околу 150 луѓе. Сосема океј, не знам што е драмата. Супер навивање и атмосфера.

Член од
14 февруари 2022
Мислења
286
Поени од реакции
2.531
Па пишува и се гледа кога е :)
Бројката беше таа, една коцка од околу 150 луѓе. Сосема океј, не знам што е драмата. Супер навивање и атмосфера.
Епа то ми е поентата, ете 100-150 сте биле, и тое никој не усудува од кај нас.
Незнам шо се фаќате за бројка без причина.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467

Тренерот на Валур ја пофали атмосферата денес во Скопје и кажа кои се најдобри навивачи , ама чек бе од Чкембари викаат денес Комити малце биле што знае тренерот :D:P

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Бројката беше таа, една коцка од околу 150 луѓе. Сосема океј, не знам што е драмата
aha epa ok dobro so ni objasnavte deka nema
drama oti 100-150 luge na tribina ne treba da se praj drama normalno da bese druga grupa imase 300 profili da pisat ovde 3 dena ok nikogas ne sum komentiral brojka i ne me interesira isto velam poarno 400 vistinski od kolku 3000 lazni ama za grupa vo top 5 na balkanot koja vo sabota vadi podobra brojka od delie i od koja ostanatite treba da ucat da da se pojavis doma posle 5 godini na evropska utakmica 150 i da ne ubedvas deka
e ok a da trubis 4 godini deka drugi ne polnele kop .. mi nema logika
p.s ova so go pisa deka nema drama od 150 ke stoj kaj mene kako screenshot za ko ke treba da te potsetam i ne mi replicirajte 100 dusi da mi objasnuvate kako ste hram na rakometo i kako slikite se seceni i montirani ne vrakam dzabe ke odi u kurac diskusijata

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.393
Поени од реакции
24.548
dobro, znaeme deka ste selo pomalo od skopska naselba i deka ste nebitni...

sto ti e poentata? cel zivot gomna jadete deka ste rakometen grad, dojde moment LS da igrate i dokazavte deka ste najslaba ekipa sto nekogas bila del od LS...

koncentrirajte se na trki so magarinja i ne zamarajte poveke

Kajgana Shop

На врв Bottom