- Член од
- 17 април 2024
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 1.369
Аа се гледа дека пратите тоа е и јас лично не можев да отидам, видовте ли како се игра вистински ракомет во Европа ?И вие најдовте за бројка да зборвате??
Прегледај го приврзокот 431752
Аа се гледа дека пратите тоа е и јас лично не можев да отидам, видовте ли како се игра вистински ракомет во Европа ?И вие најдовте за бројка да зборвате??
Со кој бе, со ВАЛУР?Аа се гледа дека пратите тоа е и јас лично не можев да отидам, видовте ли како се игра вистински ракомет во Европа ?
Ајде ќе видиме вие со СпортингСо кој бе, со ВАЛУР?
Браво, добар си, слика на пауза меѓу полувремиња… Седи 5.И вие најдовте за бројка да зборвате??
Можи, пуштена ми е сликата..Браво, добар си, слика на пауза меѓу полувремиња… Седи 5.
Без провокација, ваква бројка ко денес што имаше (не викам дека е многу), вие сте немале во две сезони во ЛШ, да не ги вергламе сеа истите муабети непотребно пак по којзнае кој пат…Можи, пуштена ми е сликата..
Само муабето ми е дека зборвате за бројка а ние дали сме и 50 000(Битола) ете се виде и вие во Европа колку сте.
Скратена ти е десно сликата, џабе збориме, ти реков…А овде кога е? @EdenZivotEdnaLjubov ?
Прегледај го приврзокот 431755
Никогаш не зборвам за бројка, не ме интересира.
Вие почнавте први ете.
Или логика слаба имаш или перцепцијата за визуелност и место во простор ти е одена во минус. Толку бројка најслабото издание на чкембари е во лш. А да споредиме за ле. Чкембари никогаш немале толку слаба бројка.Без провокација, ваква бројка ко денес што имаше (не викам дека е многу), вие сте немале во две сезони во ЛШ, да не ги вергламе сеа истите муабети непотребно пак по којзнае кој пат…
Па пишува и се гледа кога еА овде кога е?
Епа то ми е поентата, ете 100-150 сте биле, и тое никој не усудува од кај нас.Па пишува и се гледа кога е
Бројката беше таа, една коцка од околу 150 луѓе. Сосема океј, не знам што е драмата. Супер навивање и атмосфера.
aha epa ok dobro so ni objasnavte deka nemaБројката беше таа, една коцка од околу 150 луѓе. Сосема океј, не знам што е драмата
dobro, znaeme deka ste selo pomalo od skopska naselba i deka ste nebitni...Можи, пуштена ми е сликата..
Само муабето ми е дека зборвате за бројка а ние дали сме и 50 000(Битола) ете се виде и вие во Европа колку сте.