ТИФОМАНИЈА!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.408
Ako vie ne se falite i eksponirate, ne znam koj se fali i eksponira :D
Inache iskreno me interesira kako ke pomine utreshnoto izdanie na Ribari, vo smisla dali ke ima nekoj incident makar so obicna bitolska publika ili nekoja koreografija anti-Ckembari/BT, lani koga Komiti dojdoa so Voska i se shetaa slobodno niz kej ne mu falese vlakno, dali i so Ckembari ke bide ista situacija, posebno ako se znae deka vie imavte zakacki so Lozari, a Ckembari i Lozari zbratimeni..

Pozdrav
Комити немаа провокации кога дојдоа кон охриѓани,кога скандираа против нефи беа поздравени од сите.
Тензично беше 2022 кога ден пред утакмица две подгрупи на Комити беа во Охрид,по кеј се пееше против Рибари ама дечките не се појавија.Со тек на време се смирија страстите на релација Комити Рибари.

Член од
3 март 2019
Мислења
145
Поени од реакции
646
Ako vie ne se falite i eksponirate, ne znam koj se fali i eksponira :D
Inache iskreno me interesira kako ke pomine utreshnoto izdanie na Ribari, vo smisla dali ke ima nekoj incident makar so obicna bitolska publika ili nekoja koreografija anti-Ckembari/BT, lani koga Komiti dojdoa so Voska i se shetaa slobodno niz kej ne mu falese vlakno, dali i so Ckembari ke bide ista situacija, posebno ako se znae deka vie imavte zakacki so Lozari, a Ckembari i Lozari zbratimeni..

Pozdrav
Утре порано ке се ојт пред сала за макар и обична публика да ја нападниме или ак ништо друго да фрлиме со некој камен, да удриме некој шо си го пратит Пелистер. Ќе му ебем матер шо навивет за Пелистер.

Член од
22 мај 2023
Мислења
69
Поени од реакции
123
Утре порано ке се ојт пред сала за макар и обична публика да ја нападниме или ак ништо друго да фрлиме со некој камен, да удриме некој шо си го пратит Пелистер. Ќе му ебем матер шо навивет за Пелистер.
Samo prashav, chemu nervoza? Ete imate zakachka so Lozari, Lozari i Chkembari braka se avtomatski prijatelot na mojot neprijatel i mene mi e neprijatel po logika na neshtata, ili ke ostavite da ve izmochaat kako shto toa go napravija Komiti, koga gi ostavivte da se shetaat niz kej vo Ohrid, pa ke glumite mirotvorci so pogolemite i ke se serete vo gakji, a ke mu se jachate na Lozari, Patkari i ostanati grupi koi se manje-vishe na vash level? :)

Член од
22 септември 2021
Мислења
231
Поени од реакции
933
Не многу луѓе паметат во 90ти Чкембари и Рибари имаја многу добри односи. Има на youtube видео европски ракометен натпревар на Пелистер и зад гол има знаме Рибари.
Се заврши пред околу 4/5 год.

Член од
3 март 2019
Мислења
145
Поени од реакции
646
Samo prashav, chemu nervoza? Ete imate zakachka so Lozari, Lozari i Chkembari braka se avtomatski prijatelot na mojot neprijatel i mene mi e neprijatel po logika na neshtata, ili ke ostavite da ve izmochaat kako shto toa go napravija Komiti, koga gi ostavivte da se shetaat niz kej vo Ohrid, pa ke glumite mirotvorci so pogolemite i ke se serete vo gakji, a ke mu se jachate na Lozari, Patkari i ostanati grupi koi se manje-vishe na vash level? :)
Зш ево валда си од Комити, небитно и од која и да си екипа. По твојава логика вие ги иамте нападнато и Гробари, Торцида, БББ и такоми ти даље? пошо само на поголеми нападвиш, главуњо лепа.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.113
Поени од реакции
6.970
Зш ево валда си од Комити, небитно и од која и да си екипа. По твојава логика вие ги иамте нападнато и Гробари, Торцида, БББ и такоми ти даље? пошо само на поголеми нападвиш, главуњо лепа.
Не е од Комити

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.587
Поени од реакции
8.643
Не многу луѓе паметат во 90ти Чкембари и Рибари имаја многу добри односи. Има на youtube видео европски ракометен натпревар на Пелистер и зад гол има знаме Рибари.
Се заврши пред околу 4/5 год.
Имаше многу добри односи и со претходната екипа на Рибари негде околу 2010-2015 тие години,не сум сигурен. Идеа на утакмици за Пелистер, многу добро памтам една утакмица со маици Рибари беа во нашиот коп.
Неколку души се уште активни на трибина.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.113
Поени од реакции
6.970
Имаше многу добри односи и со претходната екипа на Рибари негде околу 2010-2015 тие години,не сум сигурен. Идеа на утакмици за Пелистер, многу добро памтам една утакмица со маици Рибари беа во нашиот коп.
Кога ќе видиш така низ времето секој со секој бил во добри односи и навивал заедно на трибина ,таков е случајот и со Комити и Чкембари.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
826
Поени од реакции
3.578
Тој период на дерби со Вардар со нас на трибина идеа Рибари и дечки од Ѓаоли Кичево.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
826
Поени од реакции
3.578
Дали има причина зошто денеска Комити не присуствуваа на Рк Вардар - Грк Тиквеш
Паричка вртеја и не се падна денес да одат. Иначе да битна утакмица беше со Тиквеш.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.955
Поени од реакции
73.771
Паричка вртеја и не се падна денес да одат. Иначе да битна утакмица беше со Тиквеш.
Пушти си стрим, ќе чуеш навивање :D
Имаше деца што си навиваа своеволно, да не речам во бројка поголема од Лозари што беа на Тиквеш-Алкалоид :P

Kajgana Shop

На врв Bottom