ТИФОМАНИЈА!

Член од
28 јули 2022
Мислења
44
Поени од реакции
391
Бројка за македонскиот фудбал зад знаме од навивачка група за почит ама да сме реални како шо треба да бидиме од овие навивачи се 30 проценти ако не и помалце. Не е ова провокација и да се распалите сите, туку е мислење за на форум кај шо треба да има дискусија. Овде ви е целата фан база на клубот
Озбилно се дрзна да коментираш за бројка кој биле какви биле..??
Се бориме за опстанок, на играчите им збориме мора да тепате кај и да ги начекаме, клуб водиме, граници навивачки преминуваме во државава и дојде некој што се 32-ца на натпревар да ми паметуваш?
Нека не ве бие комплекс, нумеро уно сме и крај на муабет.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Се бориме за опстанок, на играчите им збориме мора да тепате кај и да ги начекаме, клуб водиме, граници навивачки преминуваме во државава и дојде некој што се 32-ца на натпревар да ми паметуваш?
Шо се палиш и јас истото прашав , остај ок најјаки сте еве 2000 + денес ви беше копот , колку имаше посета на утакмицата ?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Шо се палиш и јас истото прашав , остај ок најјаки сте еве 2000 + денес ви беше копот , колку имаше посета на утакмицата ?
Немаше 2,000 копот . По продадени карти знаеме и по радпоредот на запад
.Копот 1.500+ само навивачки дел . (За Комити како група .за како дуел со Работнички добра бројка)
Цел стадион околу 5.500 луѓе ,

Член од
6 февруари 2011
Мислења
874
Поени од реакции
3.782
Реално да правиме муабет искрено мислам дека топ 4 моментално на балканот

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Немаше 2,000 копот . По продадени карти знаеме и по радпоредот на запад
.Копот 1.500+ само навивачки дел . (За Комити како група .за како дуел со Работнички добра бројка)
Цел стадион околу 5.500 луѓе ,
Фала тоа ме интересираше која е моментално фан базата на клубот , оти едно е да се мобилизираат навивачите , ама друго е да се мобилизира и создади редовна фан база .
Пред некој ден случајно ми излезе видео од Струга кај шо игравте од Маџари и другата половина од трибината е полупразна . IMG_20240414_234606.jpg

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Реално да правиме муабет. Катастрофа бројка цела фан база на ФКРК Вардар, а дури и навивачи на работнички имаше во копот, како и шверцери кои не нападнаа после утакмица и ни ја распаднаа првата втората и третата екипа.
На Запад имаше повеќе од 3000 луѓе. Никаде, апсолутно никаде не рековме дека сите се Комити, ама ако Запад ја отворевме само за ултраси, тогаш во коп ќе имавме уште две коцки со оглед на тоа што барем 150 луѓе од комити стоеа горе на шипка и над копот. Како и да е дебакл за Комити кои беа само *5 од цела ултрас сцена заедно.

Член од
12 март 2022
Мислења
147
Поени од реакции
1.156
IMG_2803.jpeg

Дај бе одјебете сите 40 од цела навијачка група, и мерете си го со шверцери, балисти и други мртви групи бетер од вас.

Не сте дораснати да ги коментирате Комити, а упте помалку да давате коментари и мислења…

Фала тоа ме интересираше која е моментално фан базата на клубот , оти едно е да се мобилизираат навивачите , ама друго е да се мобилизира и создади редовна фан база .
Пред некој ден случајно ми излезе видео од Струга кај шо игравте од Маџари и другата половина од трибината е полупразна .Прегледај го приврзокот 413071

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Пред некој ден случајно ми излезе видео од Струга кај шо игравте од Маџари и другата половина од трибината е полупразна .Прегледај го приврзокот 413071
Случајно, случајно ако се лажеме :icon_mrgr:
Добро ништо чудно не е ова, пред неколку сезони со Силекс кога игравме на ФФМ стадионот еден ваш тука напиша како на крајот кога дадоа гол за 1:2 во 90+ една третина од стадионот се радувала, демек Кратовчани го наполниле стадионот. Што ви боде тоа клуб на народот толку во очи не ми е јасно.
Автоматски споено мислење:

Случајно, случајно ако се лажеме :icon_mrgr:
Добро ништо чудно не е ова, пред неколку сезони со Силекс кога игравме на ФФМ стадионот еден ваш тука напиша како на крајот кога дадоа гол за 1:2 во 90+ една третина од стадионот се радувала, демек Кратовчани го наполниле стадионот. Што ви боде тоа клуб на народот толку во очи не ми е јасно.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Реално да правиме муабет. Катастрофа бројка цела фан база на ФКРК Вардар, а дури и навивачи на работнички имаше во копот, како и шверцери кои не нападнаа после утакмица и ни ја распаднаа првата втората и третата екипа.
На Запад имаше повеќе од 3000 луѓе. Никаде, апсолутно никаде не рековме дека сите се Комити, ама ако Запад ја отворевме само за ултраси, тогаш во коп ќе имавме уште две коцки со оглед на тоа што барем 150 луѓе од комити стоеа горе на шипка и над копот. Како и да е дебакл за Комити кои беа само *5 од цела ултрас сцена заедно.
Мене конкретно друго ми беше поентата (остај шо се зезав за клубот на народот ) , жалосно е за толку голем град да 30 години се нема направено здраво ривалство т.е. градски дерби да биди полн цел стадион. А и чисто ме интересираше колкава ви е моментално фан базата.

И пред некое време нешто слично пишав на темата , ама пре мислам е крив работнички шо немат/немале капацитет и интерес да створат фан база.

Ако имаше некакво градско ривалство како во кошарката МЗТ Работнички на вакви дуели ќе има и над 15к

Член од
12 март 2022
Мислења
147
Поени од реакции
1.156
На јужна дополнително имаше негде 2-3000 што сите беа вардарци, освен роднините на играчите на Работнички што дошле да ги гледаат.

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Ова е тифоманија страна, не е битна останатата публика, овде коментираме за навивачи. Грев е да се кажи дека комити немат бројка, рака на срце за македонски услови капа до под. То шо ми се допаѓа најмногу е шо наоѓате приказна во речиси секоја утакмица за да го мобилизирате членството.
И една забелешка, шо и да се оправдувањата, мора да си најдите чаре за реквизитите. Шо е многу, многу е

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Мене конкретно друго ми беше поентата (остај шо се зезав за клубот на народот ) , жалосно е за толку голем град да 30 години се нема направено здраво ривалство т.е. градски дерби да биди полн цел стадион. А и чисто ме интересираше колкава ви е моментално фан базата.

И пред некое време нешто слично пишав на темата , ама пре мислам е крив работнички шо немат/немале капацитет и интерес да створат фан база.

Ако имаше некакво градско ривалство како во кошарката МЗТ Работнички на вакви дуели ќе има и над 15к
Пиша мислам Saber во нашата тема. Работнички е многу умрен клуб, даваат гол на домашен натпревар и 20 деца од академија им се радуваат. Немаат фанови, Ѓорче и Еуромилк имаат поголем потенцијал за ривалство со нас (бар 0.1%) него овие. Тотално непостоечка екипа се во Скопје.
Ние имаме еден градски ривал, тоа е Слога и со нив никогаш нема да има здраво ривалство, како мзт работнички. Едноставно преголема е омразата. Краток период беа Пирати со Металург ама и тоа изумре како што им ,,остаре,, таа една генерација. Сега децата од автокоманда кои се во навивачки филм, сите одат со нас на трибина.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Што ви боде тоа клуб на народот толку во очи не ми е јасно.
Тоа се политички фори , т.е. и смешно ми е кога спортски клуб ги применува , народот сака во ЕУ , народот е против Бугари во устав , заедно со народот ќе победиме на избори дрн дрн.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Ова е тифоманија страна, не е битна останатата публика, овде коментираме за навивачи. Грев е да се кажи дека комити немат бројка, рака на срце за македонски услови капа до под. То шо ми се допаѓа најмногу е шо наоѓате приказна во речиси секоја утакмица за да го мобилизирате членството.
И една забелешка, шо и да се оправдувањата, мора да си најдите чаре за реквизитите. Шо е многу, многу е
Види мислам дека политиката на групата во моментов е друга. Пресметан ризик е ова некако. Секоја маичка ти е подвижна реклама, стотици луѓе гледам како се шетаат со маици вардар и Македонија. Ние во моментов раководиме со клуб, па дел од реквизитир кои се вадат се всушност реквизити достапни за сите фанови. Сите паднати маички денес што ги сликаат се уствари маици кои се продаваа низ град. Никаде не стои логото на комити. Сеа оној малумниот ќе дојде ќе го постира дуксерот, кој ете може и да се каже дека е некаков трофеј со оглед на тоа што не беше достапен за продажба по карго како маичките.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.835
Поени од реакции
25.288
Еве мене баш ме интересира клубот на народот , еве и 2000 нека имало во копот , колку по твоја проценка имаше народ на утакмицата?
poveke od vie sto ke vidite cela sezona....

Kajgana Shop

На врв Bottom