ТИФОМАНИЈА!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.108
Поени од реакции
42.537

Буквално еден реквизит нема на Комити на сликава. Пазарски дресови и шалови, а црната маица, имам иста таква купена од фан шопот што е во склоп на салата Јане Сандански. Пациенти бетер од шиптaрите, не за џабе сте најдобри другарчиња со нив.

Член од
8 октомври 2015
Мислења
969
Поени од реакции
3.270
Добра бројка и на вашето последно гостување недела 28.09 ,двајца воЏи на 28 навивачи.
Прегледај го приврзокот 449645
На само ден после патувањето до Букурешт со бус напред назад.
Ама зато вие како фудбалски навивачи и “не се замарам со ракомет” на полуфинален меч за финале во куп, дури 14 души од кои 3ца со женските дојдени. Blietzkriegot изгледа со скината гусеница.
Автоматски споено мислење:

Буквално еден реквизит нема на Комити на сликава. Пазарски дресови и шалови, а црната маица, имам иста таква купена од фан шопот што е во склоп на салата Јане Сандански. Пациенти бетер од шиптaрите, не за џабе сте најдобри другарчиња со нив.
Вие шо напрајвте со тренерките од ракометарите? Барем да ги бојадисавте, добар квалитет се, не де Шутка парти.
Вие другарувате со нив вдворој напикани ви се, кај нас се незаприметливи.

Последно уредено:
Член од
3 март 2024
Мислења
36
Поени од реакции
420

Attachments

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.141
Поени од реакции
25.787
Кога сме кај претседателите,неможи толку да ве наполни колку шо можите вие да голтните :pusigo:

Прегледај го приврзокот 449651
tipot na slikata u edna sezona obezbedi poveke pari nego vie sto ste videle u 10 sezoni. toa so ne go sakaat nekoj od x pricni e nas problem i e sosema ok problem da go imame zamisli da sme kako vas bagra pijanici i narkosi sto navivaat za jojo klub voden od legendi sto 50 transferi godisno promasuvaat. jasno ti e deka ovaa god ke se spasite radi bodovite od sljoga i voska ako se otkazat ali slednava ste glaven favorit za vtora liga.

ps. toj ke si odi koga togas, vie sekogas ke si ostanete jojo klub. 70 godini nerelevantni :lolzz:

Член од
6 февруари 2011
Мислења
917
Поени од реакции
3.966
Така де кур ви чуе дека ве моча на секој чекор и дека сте дечурлана ви затвара врати ама против Пелистер сите сте едно. Нека има пари само и дај живеј партијата. Само не се лутете дека сте обични партијаши и жива мајка би продале само пари да има.Морал и кодекс не постојат во вашиот свет.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.844
Така де кур ви чуе дека ве моча на секој чекор и дека сте дечурлана ви затвара врати ама против Пелистер сите сте едно. Нека има пари само и дај живеј партијата. Само не се лутете дека сте обични партијаши и жива мајка би продале само пари да има.Морал и кодекс не постојат во вашиот свет.
Вие ли најдовте да зборите бе браќа sиптарски, каде ви е закажан ручекот со браќата шверцери пред дербито Слога Вардар каде ќе ве угостат доларите избравте ли кафана?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.141
Поени од реакции
25.787
abe glup eden ovoj ne e prv ni posleden so koj sme imale losi odnosi. jas ne znam eden klub sto ima navivaci sto se lizat so sekoja uprava, doduse ima eden, pokeaj narokosi i pijanduri i za rabotnik gi nateraa da navivaat... toa e zelni za slava gz ke dadat ama za moral i kodeks ke zborat...

idi be jadi hamburgeri so teroristi i ne gnjavi poveke picko edna $iptarska, samo vie i oni se sitite na sekoj problem na vardar i komiti... klasicni gomna

Член од
6 февруари 2011
Мислења
917
Поени од реакции
3.966
Вие ли најдовте да зборите бе браќа sиптарски, каде ви е закажан ручекот со браќата шверцери пред дербито Слога Вардар каде ќе ве угостат доларите избравте ли кафана?
Ете едно вонбрачно дете на ќенгурот.

Член од
8 октомври 2015
Мислења
969
Поени од реакции
3.270
Зошто не кажите за масата шо ја напрајвте со нив и пуштената рака за ненапаѓање со ножој?

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.844
Зошто не кажите за масата шо ја напрајвте со нив и пуштената рака за ненапаѓање со ножој?
Тоа е кај тебе во главата,дај го одговорот на прашањето дали сте ја прифатиле поканата и која екипа ќе одете во Скопје,зелено бел пајканот партиски прв ќе се појави, ништо чудно и кодошБТ и тој е со нив а останата екипа ќе ја видиме.
Ако мислите дека ќе ви ги вратат знамињата што ви ги земаа сте се излажале.

Член од
8 октомври 2015
Мислења
969
Поени од реакции
3.270
Како шизофренија да имаш збораш, единствени навивачи шо седнавте на маса со шип тари и покрај големо зло шо ви напраја сте вие, единствени шо играја фудбал со полиција сте вие. Шип тар деној немаме видено, освен ако дојди некој комерцијалист од ск работно.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.844
Како шизофренија да имаш збораш, единствени навивачи шо седнавте на маса со шип тари и покрај големо зло шо ви напраја сте вие, единствени шо играја фудбал со полиција сте вие. Шип тар деној немаме видено, освен ако дојди некој комерцијалист од ск работно.
Прашај си убаво кај тебе во групата ќе ти кажат за што ти зборам, е сега која екипа ќе дојдете вие си знаете големи сте.

Kajgana Shop

На врв Bottom