ТИФОМАНИЈА!

Член од
18 мај 2024
Мислења
48
Поени од реакции
150
Битно кога пееме против шип**рите нашите клубови плаќаат огромни казни…
Сега од утакмицава една казна ако има добро ќе е

Член од
8 август 2013
Мислења
1.254
Поени од реакции
1.844
Битно кога пееме против шип**рите нашите клубови плаќаат огромни казни…
Сега од утакмицава една казна ако има добро ќе е
aj kazhi mi link koga nekoj klub plakal ogromna kazna za neshto vakvo ? mnogu be ste kloshari, ova e poveke od toa shto sum mislel.

Член од
18 мај 2024
Мислења
48
Поени од реакции
150
aj kazhi mi link koga nekoj klub plakal ogromna kazna za neshto vakvo ? mnogu be ste kloshari, ova e poveke od toa shto sum mislel.
Што бе линк? Ме заебабаш нешто или врска си немаш од животот? Секогаш кога се пее за вас нешто реагираат одма од вашите партии, и нашите клубови плаќаат. Каде сакаш отвори и прочитај за што клуновите плаќаат казни

Член од
8 август 2013
Мислења
1.254
Поени од реакции
1.844
Што бе линк? Ме заебабаш нешто или врска си немаш од животот? Секогаш кога се пее за вас нешто реагираат одма од вашите партии, и нашите клубови плаќаат. Каде сакаш отвори и прочитај за што клуновите плаќаат казни
pa aj kazhi, biedejki jas sum nepismen i ne mozhe da najdam.. aj vleguvaj vo www.google.com i najdi link kaj shto eden makedonski klub e kazneta za pcuenje.. edno kazhi mi.. k... tvoj ke plati neshto, vie nemate pari da platite vashi igraci, ke platite nashi kazni.. glubav..

Член од
11 април 2023
Мислења
2.084
Поени од реакции
6.844
pa aj kazhi, biedejki jas sum nepismen i ne mozhe da najdam.. aj vleguvaj vo www.google.com i najdi link kaj shto eden makedonski klub e kazneta za pcuenje.. edno kazhi mi.. k... tvoj ke plati neshto, vie nemate pari da platite vashi igraci, ke platite nashi kazni.. glubav..
Инцес одјеби од темава,во наши групи се апсени членови кога се пеат песни против вас.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.254
Поени од реакции
1.844
Инцес одјеби од темава,во наши групи се апсени членови кога се пеат песни против вас.
Prati link, o frozen bigmac

Tvojot drugar veli.. klubot ima kazna za pcuenje, ti sega smenish individ ima kazna.. aj obidete se i napravete eden statement zaedno

Член од
20 август 2022
Мислења
65
Поени од реакции
265
Prati link, o frozen bigmac

Tvojot drugar veli.. klubot ima kazna za pcuenje, ti sega smenish individ ima kazna.. aj obidete se i napravete eden statement zaedno
Казните на адреси идат, не се објавуват на интернет. Јасно ми е дека не вие познато то вас, пошто никогаш не сте се сретнале со прекршок никаков, во сообраќај немате казна вие видено не па подалеку од то. Белата поларна мечка нормално е да не знај како му е на црната мечка впланина шо живеј.

Член од
23 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
4
IMA. Nogu sluvaevi ki so se plakani kazni na klub ili clen eve ti najsvez primer
Pelister-iskra. Posle 1minuta skandiranje za Albanci kur do kolena oficijalen spiker predupreduva.
Voska -vardar isto posle 2pati ispeani 3stiha odma oficijalen spiker se oglasuva so prekinuvanje na utakmicata.
E sega sloga skendija koga igraat megusebno ili so dr:vardar pelister tikves itd zosto koga de pee protiv makedonci protiv sazdo dete koe go ubivte koe e mrtvo ne reagira Oficijalen spiker. Tolku od muabetot nas ne ne vikaa artan grubi za na utakmica a da objavuvaam ultras no politica pozz

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
39.718
Ве миреа ли главешините пред утакмицава? Јадевте по некоја воспитна у џамија да не се пцуете меѓусебе и да пеете за илирида? Му се молевте ли после тоа на педофилската свиња мухамед?

Член од
5 ноември 2024
Мислења
27
Поени од реакции
131
Ne vasi kazni be tikvo, eden kup kazni plakavme u vremeto na Grujo poradi navivacki pesni koi go sodrzat zborot Albanec dodeka vie nikogas vo zivot nemate kazna plateno za nisto, ustvari so zboram i jas vie nemate dopirni tocki so navivacki grupi ama bukvalno niedna albanska tifo grupa i posle 30 godini nema 2% vrska so navivanje. A seto toa ide od takvi vestacki pomiruvanja na odzi i politicari ama koj da vi objasni.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.254
Поени од реакции
1.844
Казните на адреси идат, не се објавуват на интернет. Јасно ми е дека не вие познато то вас, пошто никогаш не сте се сретнале со прекршок никаков, во сообраќај немате казна вие видено не па подалеку од то. Белата поларна мечка нормално е да не знај како му е на црната мечка впланина шо живеј.
Shto znaesh ti shto e kazna be kopuk.. covekot veli kazna na eden klub, i nema objajuvanje ma internet.. obicni kloshari
Автоматски споено мислење:

Ве миреа ли главешините пред утакмицава? Јадевте по некоја воспитна у џамија да не се пцуете меѓусебе и да пеете за илирида? Му се молевте ли после тоа на педофилската свиња мухамед?
Mislam deka treba red za terapija za problem so mozokot...ovde gi ima mnogu

Ne vasi kazni be tikvo, eden kup kazni plakavme u vremeto na Grujo poradi navivacki pesni koi go sodrzat zborot Albanec dodeka vie nikogas vo zivot nemate kazna plateno za nisto, ustvari so zboram i jas vie nemate dopirni tocki so navivacki grupi ama bukvalno niedna albanska tifo grupa i posle 30 godini nema 2% vrska so navivanje. A seto toa ide od takvi vestacki pomiruvanja na odzi i politicari ama koj da vi objasni.
Drugar, kazhi be eden link plus vo vreme na gruevski vika covekot zamisli? Kazhi edno vesti kaj shto makedonska ekipa ima kazna za pcuenje.. mnogu e simple situacijava... ne znam zash se obidete so prikazni... ima internet ne sme 19 vek koga vo nok ste ubile albanci, vo den ste plakale.. dosta so ova viktimizacija...
Vleguvaj vo internet.. i kazhi ednash

Последно уредено:
Член од
20 август 2022
Мислења
65
Поени од реакции
265
Shto znaesh ti shto e kazna be kopuk.. covekot veli kazna na eden klub, i nema objajuvanje ma internet.. obicni kloshari

Mislam deka treba red za terapija za problem so mozokot...ovde gi ima mnogu

Drugar, kazhi be eden link plus vo vreme na gruevski vika covekot zamisli? Kazhi edno vesti kaj shto makedonska ekipa ima kazna za pcuenje.. mnogu e simple situacijava... ne znam zash se obidete so prikazni... ima internet ne sme 19 vek koga vo nok ste ubile albanci, vo den ste plakale.. dosta so ova viktimizacija...
Vleguvaj vo internet.. i kazhi ednash
Не скокај многу ќе бидиш тепан

Член од
18 мај 2024
Мислења
48
Поени од реакции
150
Абе инцест еден, јас едно зборам ти друго одговараш неписмен еден. Затоа што сте заштитени како бели мечки никогаш не сте добиле казна за навивање против нас, ниту пак сте биле уапсени некогаш за истото. Не знам што к*р барате вие овде на темава кога сте небитни?

Kajgana Shop

На врв Bottom