ТИФОМАНИЈА!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.375
Ова е заслуга на една генерација, која неуморно и тивко, ја издигна групата на многу високо ниво!
Коментари оставам на вас, зато е форум да дискутираме, за кратко и цел видео извештај!

Последно уредено:
Член од
6 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
60
Моќнооооооооо!!!
Ова е заслуга на една генерација, која неуморно и тивко, ја издигна групата на многу високо ниво!
Коментари оставам на вас, зато е форум да дискутираме, за кратко и цел видео извештај!

Што профилни ќе извадите од клипов офоф, ќе горит фејзбуко!

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Добро друже, ама остави други да пофалат не викајте сами дека моќно е вака е така е онака е:)

Све е супер, само неморате у фаца да се ставате сами по интернет на официјални клипови.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
33
Поени од реакции
72
Моќнооооооооо!!!

Браво, само пофалби!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.865
Поени од реакции
40.519
Моќнооооооооо!!!

Одлично видео секоја чест.

И честито 35 години постоење на групата. Поздрав.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.313
Поени од реакции
5.409
Супер е, секој напор да се направи нешто за тифо сцената која преживува некако е за поздрав.
Како што рече некој и пред мене лицата сте требале да му посочите на тој што го средувал видеото да ги замати затоа што очигледно нема врска сс навивачи тој.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.214

Ви фали уште име,презиме и надимак да ви пишува до главите да се знае убаво кои сте:), добро бе уште не научивте некои работи,се трудите ама паѓате каде што најмалку треба.
Нека ви е честито 35 години.

Член од
16 септември 2024
Мислења
14
Поени од реакции
197
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.006
Поени од реакции
74.300
Шкендија-шкупи дозвола има за гостинска група:LOL::LOL:
Се помирија партиски :D
Се е тоа добро смислено, пред денот на знамето нивно, ќе прават кореографии со Илириди, кур се тресе. Ништо кај нив не е случајно.

Член од
7 декември 2021
Мислења
136
Поени од реакции
2.130
Ако за нешто би се фатил и би кажал дека е добро то е кореографијата, секоја чест за тој шо ја цртал и шо ја работел, дефинитивно МНОГУ добра.

Околу други работи нема да коментирам пошо лично мене не ми се свиѓаат, не дека е лошо или не добро, едноставно за вкус становит збор.

Среќен роденден комшии...:kuracc: :P

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.002
Поени од реакции
3.042
Се помирија партиски :D
Се е тоа добро смислено, пред денот на знамето нивно, ќе прават кореографии со Илириди, кур се тресе. Ништо кај нив не е случајно.
Јас па мислев дека го реновираат стадионот не се во можност да одобрат присуство на гостински навивачи. :confused:
Националистички скандирања, карти и провокации од други држави не само што треба да се забранат туку и би дисквалификувал екипи па слободно нека идат и нека играат во нивно државно првенство нусето нивно.

Член од
5 ноември 2024
Мислења
53
Поени од реакции
266
Јас па мислев дека го реновираат стадионот не се во можност да одобрат присуство на гостински навивачи. :confused:
Националистички скандирања, карти и провокации од други држави не само што треба да се забранат туку и би дисквалификувал екипи па слободно нека идат и нека играат во нивно државно првенство нусето нивно.
Ne propustaat oni vakov moment da ne izbrukaat kako drzava, ne se budali

Член од
26 јануари 2022
Мислења
10
Поени од реакции
17
Гасна комора. Инаку Ве замолувам сите Македонци пишувајте Кирилица.

Kajgana Shop

На врв Bottom