ТИФОМАНИЈА!

Член од
30 мај 2023
Мислења
4
Поени од реакции
1
Другар секоја реплика ти е на курчење убаво разбрав нема потреба од 10 страни фала му на господ имам памет а тебе ако ти треба толку време тоа до тебе е ама па среќа има и кај вас некои паметен и чесен па на убаво прашање добив убав и легитимен одговор и така треба да биде со сите овде ако сваќаш
Epa drug pat ne napadzaj pred vreme ... vidi razgledaj prashaj pa dadi mislenje a ne trcis prv da iskomentiras nesto

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
39.626
Како за локална организација на ДУИ и класични убијци и добра им е бројката, барем знаме имаат, некои убијци и без знаме убиваат се кријат.

Член од
26 август 2024
Мислења
36
Поени од реакции
327
sekogas imate nesto da kazete:busi:
epa eve ti shansa be i ti da kazes nesto. Sto e problemot so belite gulabi? Zasto e vakva situacijata? Bojkot li e ili lugje ne gi interesira navivanje vise? Sigurno ne e do politika ;). A i da e, zasto ne ste aktivni nadvor od tribina? Pisi nesto za ova za promena koa veke go pratis forumov a ne samo se pojavuvate koa na nekoe dete maica ke mu padnete ili ke frlite boja na grafit

Член од
26 март 2022
Мислења
584
Поени од реакции
5.434
500+ на запад во среда навечер, преку 50 големи барјаци, две баклијади, огномет/топовски удари и дополнително пиро во текот на целиот натпревар. Но она што е најважно-навивањето беше можеби во топ 3, во последните неколку години.

За жал, принцезите на теренот со својот неквалитет и ужасна игра(речиси без шут на гол)со сила ја бркаат публиката.

Како и да е, групата своето си го покажа.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
216
Поени од реакции
858
Еве супер издание да не речите не ве фалиме, ама една замерка зошто толку простор меѓу луѓето по 2,3 метра празно па чоек, на еден ред 10 души на друг 4 ца.
Кај нас ќе има луѓе ама пак се стегаме еден до еден прајме коцка ама заборајв не лажиме ние:icon_mrgr:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.931
Поени од реакции
14.942
Еве супер издание да не речите не ве фалиме, ама една замерка зошто толку простор меѓу луѓето по 2,3 метра празно па чоек, на еден ред 10 души на друг 4 ца.
Кај нас ќе има луѓе ама пак се стегаме еден до еден прајме коцка ама заборајв не лажиме ние:icon_mrgr:
немој не не фали вака жити се :pos:
Баш после утакмица зборевме сега на форум ќе има ваква пофалба. супер сте АМА бла бла бла.

Ќе има има слики ќе си видат луѓето дали сме биле збиени или не. На пофалбава фалеше уште една слика од 47ма минута кога пола трибина е во поттрибински простор на шанк, па да ја заокружиме целосно. Вие сте збиени зошто сте 39 луѓе, и да сакате не можете да се раширите и да лажете :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Таман еднаш не пофали но сепак срцето не даде и мораше да најдеш замерка :D

Иначе на почетокот бевме збиени но потоа имаше многу пиротехника бакли димни и тука се направи тој простор меѓу луѓето , едноставно чадот те убива и секој се трга понастрана ..

Бројката беше околу 500 души , според мене одлична за среда во работен ден ..:)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
39.626
И порано се дешавало да има размак помеѓу луѓето, според мене ова е поради тоа што групата се мести на долниот дел од трибината по должина, разбирам и демек стариот запад е тоа, ама веќе не е истиот стадион за така да се местиш, и сметам дека многу подобро ќе изгледа доколку групата се смести во горниот централен дел. Во случајов убаво ќе се покриеле две коцки. Ќе има и подобро водење, и поголема координираност. Плус на поголеми утакмици нема да ти стојат луѓе на шипки кај влезовите, туку ќе ги тераш сите нагоре да идат. Порано знам лепеа ленти салотејпи демек за да не идат таму, и пак ги кинеа и застануваа, едноставно со индијанци нема разбирачка.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
466
Поени од реакции
2.913
Голот е 7 метри така да би требало да има на сликата позади голот 3ца ама ако лажеме ние сликата не лаже, можеш слободно да ја погледнеш уште еднаш.
Пс. Многу добра досетка сте имале а никој тука не ја пофали, прејака фора е да имаш точно толку луѓе на трибина колку што правиш години на групата.

Kajgana Shop

На врв Bottom