ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

Член од
13 ноември 2009
Мислења
348
Поени од реакции
188
Jas koristam duo paketot 2 mobilni + tv + opticki 150/150 mb. Za domasniot internet i tv e se ok ama mobilnata pred mesec ipol imase kolku edna nedela gluvi povici ama go sanira problemot. Se desava vo 3-4 meseci po nekoj den da ima gluvi povici ama pocna i pobrzo da go sanirat toa. Edna zamerka za mobilniot internet e primer vo city mall koga ima guzva jas nemam internet od telekabel dodeka zenami na A1 nema problem. Za east gate nema maka a zosto e toa taka neznam.
Значи ништо ново од Телекабел...јас пред 2 години го префрлив бројчето баш ради тие глуви повици,значи уште се мачат со тоа ..а и домашниот нет го исклучив пошто 4 години си беше ок ама последниве неколку месеци навечер брзината им паѓаше на 2 Mbps...а плаќаш за 80...
Им треба уште време изгледа...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.173
Поени од реакции
6.655
Значи ништо ново од Телекабел...јас пред 2 години го префрлив бројчето баш ради тие глуви повици,значи уште се мачат со тоа ..а и домашниот нет го исклучив пошто 4 години си беше ок ама последниве неколку месеци навечер брзината им паѓаше на 2 Mbps...а плаќаш за 80...
Им треба уште време изгледа...
Za domasniot internet go koristam 4 meseci i zasega nemam nikakov problem. Pred 2 godini tocno togas imas mnogu gluvi povici ama na mene poveke mi trebase mobilniot internet i zatoa ne mi smetase. Podolg period nema nikakov problem so povicite ama pred mesec dena se povtori i traese mozebi 5-6 dena i izgleda go sanira toa sega e se ok.

Член од
5 јуни 2010
Мислења
40
Поени од реакции
38
Здраво,
Нов корисник сум на Телекабел мобилна мрежа. Брзината на интернетот ми е многу слаба 2 до 6 MB na 4G во Битола
Некој да сподели искуства од speedtest

Член од
29 август 2008
Мислења
6.080
Поени од реакции
4.589
Здраво,
Нов корисник сум на Телекабел мобилна мрежа. Брзината на интернетот ми е многу слаба 2 до 6 MB na 4G во Битола
Samo nekoj od Tk, da ti spodeli i od Bitola ....

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.123
Поени од реакции
1.191
Здраво,
Телекабел користат мрежа од Македонски Телеком, затоа ја имаш таа брзина на таа локација. Јас на припејд во затворен простор во Прилеп добиваш брзина до кај 20Mbps, изгледа оддалечен си од базната станица или има повеќе корисници на истата.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.338
С
Телекабел користат мрежа од Македонски Телеком, затоа ја имаш таа брзина на таа локација. Јас на припејд во затворен простор во Прилеп добиваш брзина до кај 20Mbps, изгледа оддалечен си од базната станица или има повеќе корисници на истата.
Само 20мб/с ? На МТЕЛ добиваме 120мб/с.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.338
Дали при користење на мобилен интернет има опција за пратење на потрошувашка на интернет ? Планирам да земам два броја во Дуо пакетот, па дали може да се прати колку истрошил едниот број, а колку другиот ?

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
6.080
Поени од реакции
4.589
Дали при користење на мобилен интернет има опција за пратење на потрошувашка на интернет ? Планирам да земам два броја во Дуо пакетот, па дали може да се прати колку истрошил едниот број, а колку другиот ?
Od tk, da spodeli nekoj ama sto ima app, bi trebalo da mozi....

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.223
Поени од реакции
584
Moze imaat app no malce e losa i ne pokazuva sekogas tocno, probaj mozebi nesto smenile

Член од
6 април 2014
Мислења
5.173
Поени од реакции
6.655
Da moze, plus vo duo paketot ke imas opcija vo app da menas za koj broj sakas za toj da vidis sto imas potroseno, internet, povici, sms i taka natamu.

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.129
Поени од реакции
1.291
во блиска иднина 2-3 месеца најверојатно ќе се префрлам со мобилните во семеен пакет, е сега прашањето е дали има опција во ТК да се направи да има забрана за роаминг, повици кон специјални броеви... бидејќи два броја ќе ги користат тинејџери

Kajgana Shop

На врв Bottom