programi za da mozis da gledas.na primer arsenal - man city gi ima na tv ants i sopcast, daunlodiraj nekoja od ovie programi instaliraj gi i gledaja sto treba da se daounlodira deka nesto pisuva na japonski
na a2 ke ima:salut:a makedoska liga
Имаше неможеше да се издржи Спорт4 се викашеТреба да се отвори и направи еден македонски ТВ канал, фудбалски да се емитува секои 24 часа и да се даваат преноси и снимки од различни првенства во Европа и светот, вклучувајќи ја нормално и македонската лига..
А тоа значи дека Алфа нема да може да емитува шпанско првенство или...?Имаше неможеше да се издржи Спорт4 се викаше
И од другата година спортклуб ги купиле и за шпанско мислам правата така да, скооро се ќе оди таму
Алфа ги откупија правата за уште оваа сезона.Спорт клуб побрзаа и ги купија правата за следната сезона на шпанска примера и секундаА тоа значи дека Алфа нема да може да емитува шпанско првенство или...?
Се поизвесно е дека од следната сезона нема да има ниту Сериа А на Телма , некоја си спортска телевизија што се вика Арена Спорт можно е да ги откупи правата за Сериа А и за подрачјето на Македонија исто како што тоа го направи Спортклуб со Премиер лигата и со Примера за следната сезона . Така да нема да има бесплатен елитен фудбал веќе од ниту една силна европска лига . Само интернетот ни останува .Шо значи у превод наебавме... само Серија А изгледа ќе гледаме следната сезона, а ко шо тргнала работава изгледа и неа ќе ја снема -_-
Па редно е да направат нешто , само што моите скапаници од Кејблтел нема никогаш ништо да превземат во врска со ова прашање , така да само стримови и линкови од нет ми остануваат .Ако имаш спортклуб ,не ти треба интернет...а ако немаш,редно е да направат нешто за сите да имаат
Не, туку редно време е нашиве телевизии да превземат нешто... јас сакам да гледам фудбал со МКД коментатор, а не со некој од соседниве земји.Па редно е да направат нешто , само што моите скапаници од Кејблтел нема никогаш ништо да превземат во врска со ова прашање , така да само стримови и линкови од нет ми остануваат .
Го променив Кејблтел , и сега кај друг оператор си имам Спортклуб . А тешко дека некоја македонска телевизија во иднина ќе пренесува Премиер Лига , едноставно шансите се скоро никакви за такво нешто . Желбите се едно , а реалноста е сосема нешто друго , нема македонските телевизии да фрлаат пари за една сезона од Премиер Лига кога за тие пари ќе откупат куп Турски и Индиски серии .Тешко нас ако ја снема и Серија А.
Не, туку редно време е нашиве телевизии да превземат нешто... јас сакам да гледам фудбал со МКД коментатор, а не со некој од соседниве земји.
Нашиве само турски серии знаат да дават.