Грешиш Тоше! Нема шанси да има полоша и посмешна телевизија од оваа? Ако според тебе има кажи на која мислиш.Хеехе има бетер телевизии и од оваа
Грешиш Тоше! Нема шанси да има полоша и посмешна телевизија од оваа? Ако според тебе има кажи на која мислиш.Хеехе има бетер телевизии и од оваа
Па кога Морис дојде во сопственост на Амак СП, се модернизира чоекот. :pos2:закон тема....некој од работиве не ги знаев и умрев од смеење. закон е чоекон немат шо.иако сега малце се модернизира,требит да си бидит оној стариот,појак беше:pos2:
ne be greska si to porano:pos2: go davaja sea se poubajАбе види тв морис подобра е од мтв !!!!!!! ЏДЏДЏДЏДЏ имате видено на мтв шо давет во последно време ???? Ај овај од на морис ке ојт до кукузел ке зејт филмој и ќе пуштит нешто ова она ам оние на мтв некој серии од дедо ное СТУДИЈАНА му се циркузи платна обесени и светла од позади па глејте шо иаме !!!!!
мене ми теквит пред две-три години...демек вести и се расчитал чичково од некој весник..и чита...и чита..... и туку од позадина се слуша некое гласче- ТАТЕ...ТАТЕ...и се посилно и посилно..ТАТЕЕЕЕ БЕЕЕЕ.....ВЕСНИКОТ Е ЧЕРАШЕН!!!! и следуваше коментар-ПОЧИТУВАНИ ГЛЕДАЧИ,МОРАМЕ ДА ЈА ПРЕКИНЕМЕ ПРОГРАМАТА ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ. да умреш од смеење!!!
Зафрканција беше друже не сум до толку глуп:helou:Има комични ситуации на телевизијава, ама во последно време се посредени. Сега се знајт и кога почвет вестите.... А порано вестите беа кога шо ке му текнеше.
ИмаТ и една водителка...не е се кошто беше...
А видов некој погоре праша за LiveStream... Тие не знаат што е тоа, а не пак да имаат.
ТВЖХеехе има бетер телевизии и од оваа
:pos2::pos2::pos2:мене ми теквит пред две-три години...демек вести и се расчитал чичково од некој весник..и чита...и чита..... и туку од позадина се слуша некое гласче- ТАТЕ...ТАТЕ...и се посилно и посилно..ТАТЕЕЕЕ БЕЕЕЕ.....ВЕСНИКОТ Е ЧЕРАШЕН!!!! и следуваше коментар-ПОЧИТУВАНИ ГЛЕДАЧИ,МОРАМЕ ДА ЈА ПРЕКИНЕМЕ ПРОГРАМАТА ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ. да умреш од смеење!!!
хехехе ле се пресмеав аман:3::pos2:А мислам дека правел интервју по селана, и го прашвит некое страче :
- Вие олуциве ги прајте од работа или хоби...?
- Не бре синко од лим ги пра.