- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
кога се вратив и јас ја приметив , таму не ја здогледав , во брзање бев.Ако е М5 мора да е F10 (најновата)nikolaben beloto bmw vo pozadina so stranski tabli m5 li e ili obicno so difusor ?
кога се вратив и јас ја приметив , таму не ја здогледав , во брзање бев.Ако е М5 мора да е F10 (најновата)nikolaben beloto bmw vo pozadina so stranski tabli m5 li e ili obicno so difusor ?
Јас!Бимер М5 ... кој ќе ми прави друштво утре да отидеме до салонот ?
на 27 јули 2010 истава е сликана во Косово ,сигурно била и во МКBMW M6 на паркингот пред салонот и сервисот на BMW во Скопје,сликано пред 2 недели негде..
Сликнав повеке,ама поради слаба батерија излеа не успеаа да се зачуваат другите слики :S
Многу јака кола е оваа, имам се возено во иста ваква кола само со Жолта кожа,300 km/h имам качено.Ferrari F430 со велешки таблици, сликано во Еуроимпекс
Јас 300 km/h имам качено со исто ферари само со жолта кожа леле адреналинот ми се дигнаОд пред 10дена стои таму, директорот на Пежо сака да му го купи на велешанецот.
Незнам дали ќе / или веќе му го купил...али знам дека го повозев и внатре ушите ми се дупнаа. ))
Новата M5-ка е Ја видов пред Александар Палас ама немав апарат во мене да сликамкога се вратив и јас ја приметив , таму не ја здогледав , во брзање бев.Ако е М5 мора да е F10 (најновата)
не е новата М5ка , obi;na 5ka e 100%Новата M5-ка е Ја видов пред Александар Палас ама немав апарат во мене да сликам