Mesaja
Dot.
- Член од
- 14 јуни 2005
- Мислења
- 5.532
- Поени од реакции
- 16
Can't wait....:party3::party3::party3:MSV напиша:И на 15 ке свират у скопје....:party3::party3:
Can't wait....:party3::party3::party3:MSV напиша:И на 15 ке свират у скопје....:party3::party3:
Losha sporedba. Superhiks u sporedba so fincite se kako mali macinja!^SaW^ напиша:a zasto da ne.. koa pobedija Fincite, zaso da ne se Superhiks idealni...
Да, и песната ненормално ми се допаѓаше и мислам дека остана хит и вредност после евровизијата 2004.LouWeed напиша:imase skapunk sostav vise na eurovizija.......turcite athena
Супер се Атена, наредната година дојдоа и на Таксират, екстра свирка направија, а за суперхикс на евровизија? Никако, мислам дека само ке си расипат репутација и како што кажа некој погоре под ниво им е ептен!!LouWeed напиша:imase skapunk sostav vise na eurovizija.......turcite athena
И после зошто беше затворен подфорумот за музика...trilobite напиша:Какви бе суперхикс,ја би ги пратил следен пат оние митрине....4 Грации!
Ви текнува?Тоа ќе биде бум.
MENE MNOGU MI SE DOPAGAAT DECKITE STVARNO MOZE DA SE KAZE T.E. SE SOGLASUVAM SO TEBE ZA SE STO KAZA ZA NIV.MSV напиша:Пред некој ден свиреа на плоштад...и по незнам кој пат се уверив дека се многу закон
И после деновиве прочитав во некој идиотски весник, дека они и уште некој таму бенд, се единствените што успеале да опстојат на сцената...која патем била у процес на неповратно распаѓање :?
Јас искрено тврдам(не мислам) тека доа е нај бедната мисла што некогаш некој ја пуштил да ја напушти мизеријата на закрзлавениот мозок на создавачот на истата!
Сцената(колку и да сакаат да не веруваат) никогаш не била бољи...и Superhiks го скршија мразот на конзервативноста и затупеноста, и ги охрабрија сите да почнат да го прават она што сакаат, и да бидат она што се(до душа имаше и претходно многу такви...RESPECT!!!)
Затоа сакам да знам што мислите за Superhiks(кои ако по некоја случајност се роделе во САД, сега ке беа Ska-Punk богови, а и се на некој начин) и за другите МК бендови, и воопшто луѓето на кои им значи нешто музиката што ја создаваат, и дали воопшто ја есапите барем 2% underground сцената??? :shock:
btw....Никогаш не сум повеќе Happy отколку кога слушам некој МК бенд!!!!!!!!!!