Супа

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
mmmm mnogu sakam...ama samo kupecka, domasna moze nekogas da jadam, a ako e od kokoska begam podaleku od nejze...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Премногу јадам супа омилена може да се каже со кнедли а и со меФца :back:а добра ми е и таа со петелот од Подравка мислам или нз

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Премногу јадам супа омилена може да се каже со кнедли а и со меФца :back:а добра ми е и таа со петелот од Подравка мислам или нз
Истово важи и за мене.

Секогаш за ручек јадам и секаква, само да не е домашна, многу ми е мрсна, во грло дури чувствувам дека ми се собираат маснотии. Бљак! Од фабричките супи ги јадам сите само да не се оние што се од видот на чорба, еднаш пробав таква со лук и зеленчуци, па и печурки ми подметнаа, мојот Криптонит :icon_lol: и веќе ниеднаш. Омилени ми се овие што ги наброја Пио :)

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Ја јадам само кокошкината (со петел на сликата :)). Ма какви се супи имаат дома купувано, поскапи, со месо, со не знам што, а јас само петелот го јадам :icon_lol:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па незнам не ми прави мерак супа да јадам само сркај и за пола саат пак јади

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.849
Поени од реакции
20.345
Порано јадев многу сега ептен ретко од немај каде ќе каснам, правам домашна од зеленчук а и купечки им зијам со кнедли децава се дават у таа супа.

И обавезно у секоја додавам тркалца или ситно сецкан морков и магдонос исто така ситно сецкан.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Вчера јадев,добра е ја јадам почесто:toe::toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
јадам супа само кога ќе има за ручек, а јас сам да побарам нема шанси :nenene:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Јадам супа и тоа кога јадам го јадам цел леб со нејзе ко старине луѓе!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Порано кога ќе видев супа бегав од маса. Уствари сркаш вода со тестенини во неа... Ама сеа некако во последно време почнувам да јадам... Не за друго, некако осеќам потреба.
Имам пробано секакви супи, ама онаа најобичната ми е најубава. Крем супа не можам да смислам...Одвратно...
И така јас денес пред ручек слушам супа имам.

:)

Член од
21 август 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Vo naseto semejstvo redovno se jade supa,site si ja sakame,gotova supa ne sakam,najubava mi e domasnata koga jas ke si ja napravam.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Јас па незнам зошто ама воопшто нејќам да јадам супи.Ептен некогаш се случува еден тањир да земам,ама повеќе во никој случај.
Кога јадам,ја јадам само онаа мајка ми што ми ја прави,домашната,со многу кнедли и со малку месо.
Оние купечките ама не сакам ни да помислам за да ги пробувам,ми делуваат некако многу вештачки и невкусно.:toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Обожавам супа ммммммммммм :trepka:
Сакам и домашна мама што ми ја прави, пилешка со фиде мх мх :pipi:
Али си правам често и готови од Подравка. Омилена ми е алпската, али сакам и други видови. Дааааа ќе заборавев ја сакам и онаа со печурки.
Ми се јаде сега :(

Kajgana Shop

На врв Bottom