Студентски домови

Член од
12 јуни 2016
Мислења
34
Поени од реакции
0
При аплицирање за студентски во делот просечен успех не би требало да ги напишам бодовите со дипломата туку само просечен успех пресметан за сите 4ри години , така ?

Член од
19 септември 2015
Мислења
11
Поени од реакции
0
При аплицирање за студентски во делот просечен успех не би требало да ги напишам бодовите со дипломата туку само просечен успех пресметан за сите 4ри години , така ?
Го пишуваш само просекот пресметан од дипломата

Член од
12 август 2016
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ќе ми прават ли проблем за дипломата,бидејќи ми е копија ама од нотар не е чиста копија само од дипломата???

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Што документи треба за вселување во студ.дом?

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Имам проблем во врска со документите кои треба да бидат доставени за аплицирање во студентски дом , бруцош сум и пишува дека покрај останатите документи треба и копија од дипломата ама мене веќе ми е предадена дипломата на факултетот а покрај тоа имаше и изјава за неподигање на документите во рок од 3 месеци , знае некој како да го решам проблемот?
Одиш на факултет и фино ги замолуваш дали може да ти го дадат документот за да го фотокопираш. Под услов да го вратиш што побргу. И јас бев заборавил да направам копија и фино ги замолив, па тие не ми правеа проблем.[DOUBLEPOST=1472515009][/DOUBLEPOST]
Што документи треба за вселување во студ.дом?
Од твојите дома вадиш потврда за плата и потврда за ученик/студент. Ги печатиш и пополнуваш документите од страната на МОН. И од факултет вадиш потврда за редовен судент, УППИ и уверение за положени испити (последните две не треба за бруцоши, ама за нив треба копија од дипломата)

Последно уредено:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Одиш на факултет и фино ги замолуваш дали може да ти го дадат документот за да го фотокопираш. Под услов да го вратиш што побргу. И јас бев заборавил да направам копија и фино ги замолив, па тие не ми правеа проблем.[DOUBLEPOST=1472515009][/DOUBLEPOST]
Од твојите дома вадиш потврда за плата и потврда за ученик/студент. Ги печатиш и пополнуваш документите од страната на МОН. И од факултет вадиш потврда за редовен судент, УППИ и уверение за положени испити (последните две не треба за бруцоши, ама за нив треба копија од дипломата)
Брату за вселување ...не за аплицирање

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Брату за вселување ...не за аплицирање
Копија од извод, сликички, уплатници за месец и документи и потврда за тековен семестар.
Мислам барем дека беше лани така.

Последно уредено:
Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Добро бе што стана со ова резултатите?
Лани на 29-ти ги имаше

Член од
12 август 2014
Мислења
5
Поени од реакции
0
Има ли некој што сака да се замени од Гоце во Стив Наумов, прва и втора зграда.

Член од
5 август 2013
Мислења
26
Поени од реакции
2
Има ли некој што сака да се замени од Гоце во Стив Наумов, прва и втора зграда?

Член од
1 декември 2013
Мислења
86
Поени од реакции
86
Има ли некој што сака да се замени од Гоце во Стив Наумов, прва и втора зграда? :oeoeoe::bravobe:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Некој од Гоце шо сака да се смени во Пелагонија?

Kajgana Shop

На врв Bottom