Го пишуваш само просекот пресметан од дипломатаПри аплицирање за студентски во делот просечен успех не би требало да ги напишам бодовите со дипломата туку само просечен успех пресметан за сите 4ри години , така ?
нема да прават не се секирајЌе ми прават ли проблем за дипломата,бидејќи ми е копија ама од нотар не е чиста копија само од дипломата???
Одиш на факултет и фино ги замолуваш дали може да ти го дадат документот за да го фотокопираш. Под услов да го вратиш што побргу. И јас бев заборавил да направам копија и фино ги замолив, па тие не ми правеа проблем.[DOUBLEPOST=1472515009][/DOUBLEPOST]Имам проблем во врска со документите кои треба да бидат доставени за аплицирање во студентски дом , бруцош сум и пишува дека покрај останатите документи треба и копија од дипломата ама мене веќе ми е предадена дипломата на факултетот а покрај тоа имаше и изјава за неподигање на документите во рок од 3 месеци , знае некој како да го решам проблемот?
Од твојите дома вадиш потврда за плата и потврда за ученик/студент. Ги печатиш и пополнуваш документите од страната на МОН. И од факултет вадиш потврда за редовен судент, УППИ и уверение за положени испити (последните две не треба за бруцоши, ама за нив треба копија од дипломата)Што документи треба за вселување во студ.дом?
Брату за вселување ...не за аплицирањеОдиш на факултет и фино ги замолуваш дали може да ти го дадат документот за да го фотокопираш. Под услов да го вратиш што побргу. И јас бев заборавил да направам копија и фино ги замолив, па тие не ми правеа проблем.[DOUBLEPOST=1472515009][/DOUBLEPOST]
Од твојите дома вадиш потврда за плата и потврда за ученик/студент. Ги печатиш и пополнуваш документите од страната на МОН. И од факултет вадиш потврда за редовен судент, УППИ и уверение за положени испити (последните две не треба за бруцоши, ама за нив треба копија од дипломата)
Копија од извод, сликички, уплатници за месец и документи и потврда за тековен семестар.Брату за вселување ...не за аплицирање