Студентски домови

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
цццц ко да незнаеш дека во 12 сато вечер че ги извадат :icon_lol:
Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.:rolleyes:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.:rolleyes:
Грешка си, ги објавија во 2 часот по полноќ СЛЕДНИОТ ДЕН. Значи, требаше на 15ти, а на 16ти ги објавија.

Член од
5 декември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
11
Не се пријавив електронски па дури и сакав да седам во пелагонија денеска пријателот шо требаше да ми сврши работа ми рече во пелагонија нема шанса за во стив нема проблем. Ни на прелиминарни ме има ниту знае некој за мене во студентскио.Јас си викам ич да не се надевам а друг ми вика без гајле биди.Имате слушнато за вакоф случај како мене ? И ако има уште еден кажете шо бидна ? петок че одам скопје за запишување на факултет а најверојатно и во студентски ако не ми се изнасмејат таму :S
Ништо не е чудно, еден куп ги има вакви... :icon_mrgr:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.997
Поени од реакции
12.577
Ovaj dokumentov so zirantite i menicata treba da se nosat utre ili pri vseluvanje? Za brucosi prasuvam.

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Давам 100 евра за апсолвентска соба во Стив Наумов. Кој е заинтересиран нека се јави на 078612990

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?

I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?

I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?

1.и ти треба да се пишиш..
2. да треба............. сите барани документи + приговор

Член од
30 август 2012
Мислења
8
Поени од реакции
3

Treba da se pisas i ti licno,a dokolku te nema na preliminaren spisok treba da podneses prigovor i site dokumenti komplet koi se dadeni.

Член од
7 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
3
Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години :)

Член од
30 август 2012
Мислења
8
Поени од реакции
3
Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години :)
Ова е сосема нормално за нашата држава,ништо не ме изненадува .

Член од
7 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
3
Па така беше со преелиминарните списоци, наместо на дадениот датум ги дадоа другата ден во 11 часот. Не верувам во неработен период да ги стават .

Член од
30 август 2012
Мислења
8
Поени од реакции
3
Па така беше со преелиминарните списоци, наместо на дадениот датум ги дадоа другата ден во 11 часот. Не верувам во неработен период да ги стават .
Да ги објавија на 16 ти во 2 часот по полноќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom