Џ
ЏинЏер
Гостин
Не би требало да имаш проблем... само најди некој да потегне конци и гајле немаш....многу луѓе така влегуваат.мене ме нема нигде и пак се надевам на стив
Не би требало да имаш проблем... само најди некој да потегне конци и гајле немаш....многу луѓе така влегуваат.мене ме нема нигде и пак се надевам на стив
Интернет има во студентскиве? Брзина колку? Стабилен е?
Фала на одвоеното време
Од автобуска/железничка натаму можеш со 22ка (мислам дека на 10 мин го има). Од Карпош до Пелагонија со 24ка.Автобуски линии од Железничка или Центар до Карпош од сабајле кога има знае ли некој ? И потоа од Карпош или Центар до Пелагонија студентскиот..
Тебе ако те мрзе вака да си најдеш се што ти е потребно, не будува свирка не па студент.Рокот за сместување на поголемиве и конечниот за бруцошите ако може да ми го кажете?
Ова е листот со обврска за жирантите и ти требаат фотокопии од нивните лични карти и не сум сигурна дали требаше и фотокопија од твојата лична карта, исто така ти требаат и 3 сликичкиНекој да ги има документите шо требат за вселување, тие обврска за жиранти, молба.... зошто никаде не пишува ни кој се потребни документи ни па ги има ставено за да се превземат.
Истите документи како да те има на список, само плус ќе ти дадат уште еден лист за приговор.За оние (бруцоши) кои не се во прелиминарниот список , треба само приговор да достават или треба и други документи ?
Од каде ти е информацијава?Сместувањето во домовите почнува од утре (за тие што прашуваа дали е утре или понеделник). Поздрав
Од каде ти е информацијава?
Jas znam deka prvata e podobra, ima biro,polica,stol, za sekoj posebno ...да не знае некој која зграда е подобра во стив првата или втората?