- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.533
- Поени од реакции
- 2.411
цццц ко да незнаеш дека во 12 сато вечер че ги извадатЛуѓе што е со конечнава, нели денеска требаше да излезе, гледам уште ништо нема...
цццц ко да незнаеш дека во 12 сато вечер че ги извадатЛуѓе што е со конечнава, нели денеска требаше да излезе, гледам уште ништо нема...
Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.цццц ко да незнаеш дека во 12 сато вечер че ги извадат
Грешка си, ги објавија во 2 часот по полноќ СЛЕДНИОТ ДЕН. Значи, требаше на 15ти, а на 16ти ги објавија.Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.
Ништо не е чудно, еден куп ги има вакви...Не се пријавив електронски па дури и сакав да седам во пелагонија денеска пријателот шо требаше да ми сврши работа ми рече во пелагонија нема шанса за во стив нема проблем. Ни на прелиминарни ме има ниту знае некој за мене во студентскио.Јас си викам ич да не се надевам а друг ми вика без гајле биди.Имате слушнато за вакоф случај како мене ? И ако има уште еден кажете шо бидна ? петок че одам скопје за запишување на факултет а најверојатно и во студентски ако не ми се изнасмејат таму :S
Ovaj dokumentov so zirantite i menicata treba da se nosat utre ili pri vseluvanje? Za brucosi prasuvam.
Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?
I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?
Treba da se pisas i ti licno,a dokolku te nema na preliminaren spisok treba da podneses prigovor i site dokumenti komplet koi se dadeni.Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?
I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?
Претпоставуваш или?Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години
Ова е сосема нормално за нашата држава,ништо не ме изненадува .Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години
Да ги објавија на 16 ти во 2 часот по полноќ.Па така беше со преелиминарните списоци, наместо на дадениот датум ги дадоа другата ден во 11 часот. Не верувам во неработен период да ги стават .